Νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει λευχαιμία

«Αναρωτιέμαι συνεχώς... «Γιατί εμένα από όλους τους ανθρώπους;»

Ο 29χρονος Fabian Bolin, πρωταγωνιστής του ριάλιτι “Made in Chelsea” αποκάλυψε πως δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός διαγνώστηκε με λευχαιμία πριν λίγες ημέρες, όταν πόνοι στο στήθος τον οδήγησαν να κάνει εξετάσεις. Μετά τη διάγνωση ξεκίνησε να γράφει σε μπλογκ τα πάντα για τη διάγνωση και τη θεραπεία του.

«Ο κόσμος μου κατέρρευσε» γράφει για τη μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο νεαρός εγκατέλειψε την καριέρα του στα χρηματοοικονομικά για να γίνει ηθοποιός και τον τελευταίο χρόνο ζούσε στο Λονδίνο.


«Νιώθω τόσο λυπημένος και μπερδεμένος αυτή τη στιγμή. Μοιάζει άδικο που πρέπει να περάσω αυτό τον εφιάλτη, έπειτα από τόση προσπάθεια για να φτάσω ως εδώ και στο όριο του να κάνω τα όνειρα μου για την υποκριτική πραγματικότητα. Αλλά δεν θα εγκαταλείψω. Θα το ξεπεράσω προκειμένου να ζήσω τη ζωή που τόσο επιθυμώ!»


Ο νεαρός περιγράφει με λεπτομέρειες τη χημειοθεραπεία και τα χάπια που πρέπει να παίρνει καθημερινά προκειμένου να επιζήσει, ενώ οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως η θεραπεία θα καταστρέψει το ανοσοποιητικό του σύστημα ενώ δε θα είναι σε θέση να κάνει παιδιά. Το μπλογκ του έγινε viral με πολλές χιλιάδες κοινοποιήσεις και like μέσα σε λίγες ημέρες.