NEA ΣΕΙΡΑ! Τα Φιλαράκια αλά ελληνικά έρχονται στον ΑΝΤ1

Πότε είναι η πρεμιέρα; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, είναι η νεανική κωμική σειρά που έρχεται αυτή τη σεζόν στον ΑΝΤ1. Μια εξαμελής παρέα αποτελούμενη από 3 αγόρια και 3 κορίτσια δίνει ραντεβού στους δέκτες μας και μας γυρίζει στα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας, τα φοιτητικά!

Πρωταγωνιστές είναι: ο Γιώργος (Διαμαντής Καραναστάσης), που αγαπάει το διάβασμα, την ηρεμία, αλλά και τη Μαρίνα. Ο Δημήτρης (Άγγελος Μπούρας) που του αρέσει να πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο, να κοιμάται ως το βράδυ και να ξενυχτάει ως το πρωί. Ο Αποστόλης (Κίμων Φιορέτος) που θέλει να μοιάσει στον πατέρα του, να έχει δηλαδή τις γυναίκες δυο-δυο και χρήματα για να προχωρήσει στη ζωή του. Αυτό όμως που τον κρατάει πίσω είναι πως είναι υπερβολικά ντροπαλός! Αλλά αν και τα 3 αγόρια σπουδάζουν μαθηματικοί, η τετράγωνη λογική δεν φαίνεται να είναι το δυνατό τους σημείο.

Όσο για τα κορίτσια της παρέας, κι εκεί τα πράγματα δεν είναι απλά. Στη φοιτήτρια Ψυχολογίας, Μαρίνα (Κατερίνα Τσάβαλου), αρέσει… να αρέσει σε πολλούς άντρες! Πολλές φορές πηγαίνει γυρεύοντας, αλλά μετά το τέλος του κάθε ραντεβού, πηγαίνει ξανά στον Γιώργο. Η Αντιγόνη (Μαρία Σαλτίρη) είναι η φιλόδοξη φοιτήτρια της Νομικής. Δυναμική και όμορφη ξέρει να κάνει εντύπωση, όπως ξέρει να κάνει και την καρδιά του Αποστόλη να χτυπάει πιο δυνατά. Τέλος, είναι η μικρότερη αδελφή της Αντιγόνης, η Αγνή (Βάλια Πάτσιου). Σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών και το μότο της είναι πως: όλα μπορούν να συμβούν! Πιστεύει τα πάντα και δεν ασχολείται με τίποτα που δεν την ενδιαφέρει. Η αντίθεση του χαρακτήρα της με εκείνον του Δημήτρη, είναι ένας από τους λόγους που θα έρθουν πιο κοντά.

Από αυτή την παρέα δε λείπει τίποτα, αφού η ζωή των πρωταγωνιστών έχει τα πάντα! Χαρές και λύπες, έρωτες και χωρισμούς, επιτυχίες και λάθη, συμμαχίες και συγκρούσεις. Έχουν νιάτα, τρέλα, πλάκα, πείσμα, χιούμορ, πάθος και δηλώνουν: ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 22:30 και κάθε βράδυ στον ΑΝΤ1!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ της νέας τουρκικής σειράς του ΑΝΤ1 – Πότε αρχίζει;

NEA τουρκική σειρά – Ποιά κανάλια δίνουν μάχη για να την αποκτήσουν;

Όταν ο Σουλεϊμάν και η Σιλά ήταν παντρεμένοι!