Νέα μαρτυρία σοκ: Υπήρχε σκηνοθέτης που εξυμνούσε την παιδοφιλία

Γιώργος Γαρνάβος

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα οι αποκαλύψεις για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο της Τέχνης.

Μια νέα μαρτυρία σήμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή Tlive. Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο ηθοποιός Γιώργος Γαρνάβος, σημείωσε ότι εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι έπρεπε να ασχοληθούμε με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο. «Δεν θέλω να καταδικάσω, ούτε να υποθάλψω κανέναν. Δεν θέλω να πω ονόματα» αναφέρει.

Μάλιστα, και ο ίδιος έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση αφού υπήρξε σκηνοθέτης που τον κλείδωσε το καμαρίνι του για να μείνουν μόνοι με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά. Ο ηθοποιός μίλησε και για μία περίπτωση στην οποία την είχαν εκβιάσει και μετά ποτέ δεν πήρε ποτέ τον ρόλο. «Έχω ενδείξεις ότι ενήργησε ώστε να μην πάρω πολλές δουλειές στο χώρο» λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Και αυτό συμβαίνει σε πολλούς και πολλές» συμπληρώνει.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Γιώργος Γαρνάβος επιβεβαίωσε ότι υπήρχε σκηνοθέτης που εξυμνούσε την παιδοφιλία. «Αυτό που άκουσα τότε, ήμουν και νέος, θεώρησα ότι ήταν αστείο ή κάτι άλλο και δεν κατάλαβα. Με την πάροδο του χρόνου ίσως κατάλαβα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δε θέλω να κατονομάσω», λέει.

Πηγή: newsit.gr