Νέα κόντρα: Λάκης εναντίον Sakis

Τι θα δείξει το ραβασάκι της AGB αυτήν την εβδομάδα, μιας και το "Τσαντίρι" είναι μεγαλύτερης διάρκειας.

Το έχουμε πει κι άλλες φορές ότι για την τηλεόραση μπορεί να μην…ξυρίσουν το μουστάκι αλλά εξαιτίας της μπορεί να χαλάσουν φιλίες. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που είτε «κολλητοί» είτε συνεργάτες, όταν βρεθούν απέναντι ο ένας από τον άλλο, βγάζουν το… τσεκούρι της AGB κι ο σώζων εαυτόν σωθήτω…!

Για τη συγκεκριμένη καινούργια κόντρα που δημιουργείται στο τηλεοπτικό τοπίο, ουδεμία ευθύνη φέρουν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι αλλά οι υπεύθυνοι των καναλιών τους. Ο Σάκης Ρουβάς όμως, τις τελευταίες βδομάδες έχει απέναντί του το Λάκη Λαζόπουλο αφού ο ALPHA αποφάσισε να προβάλλει απέναντι από το «X Factor» την επανάληψη της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Και τα αποτελέσματα στη μάχη της τηλεθέασης δεν είναι ευχάριστα για το talent show του ΑΝΤ1 που αποδεικνύεται ότι βρήκε έναν δυνατό αντίπαλο.

Τις δύο προηγούμενες Παρασκευές λοιπόν, ο Λάκης κατάφερε να κερδίσει με οριακές διαφορές στο γενικό σύνολο το Σάκη αλλά η μάχη στο δυναμικό κοινό (που φέρεται να ενδιαφέρει περισσότερο τα δύο κανάλια) τους φέρνει ισόπαλους.

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των δύο εκπομπών τις προηγούμενες Παρασκευές στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό ήταν οι εξής:

Θα έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι πρόκειται να γίνει αυτήν την Παρασκευή καθώς η διάρκεια του χθεσινού live του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» (που πρόκειται να μεταδοθεί σε επανάληψη) είναι μεγαλύτερης διάρκειας οπότε θα κοντραριστεί περισσότερη ώρα με το «X Factor».

Γρηγόρης Μελάς