Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό – «Προσπαθούσε να με βιάσει»

Σεξουαλική παρενόχληση

Όλο και περισσότερες είναι οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον προσώπων του θεάματος.

Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση συνεχίζονται στον χώρο του θεάματος και μία ακόμα μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News.

Η Χριστίνα Ζ. δήλωσε για τον ηθοποιό και το περιστατικό την δεκαετία του ’80: «Με οδήγησε προς την κρεβατοκάμαρά του υποτίθεται για μου την δείξει. Με έπιασε από τους ώμους και με έριξε πάνω στο κρεβάτι. Εγώ σοκαρίστηκα, τον ρώτησα τι κάνει και προσπάθησα να ξεφύγω και να σηκωθώ αλλά με είχε ακινητοποιήσει. Εγώ ήμουν σε απόγνωση, τον παρακαλούσα να σταματήσει, επικαλέστηκα την φιλία 2 χρόνων που είχαμε και ότι έλεγα ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα και με πονάει. Όμως εκείνος δεν πτοήθηκε, απαξίωσε τα συναισθήματά μου λέγοντας ότι όλες οι γυναίκες τα ίδια λένε, όμως άλλα θέλουν και συνέχιζε απτόητος να προσπαθεί να με βιάσει.

Αντιστάθηκα όσο μπορούσα κι απέφυγα τον βιασμό. Τότε απελευθερώθηκα από τα χέρια του κι έφυγα τρέχοντας. Αισθανόμουν πολύ άσχημα και φοβόμουν ότι θα κατηγορηθώ ότι το προκάλεσα εγώ επειδή πήγα σπίτι του, οπότε δεν προχώρησα σε καταγγελία και το αποσιώπησα.»