Νέα Φιλαδέλφεια: «Η ΑΕΚ ήταν όλη του η ζωή αλλά του έλεγα: Μιχάλη αγόρι μου πρόσεχε» – Απαρηγόρητος ο θείος του 29χρονου

Νέα Φιλαδέλφεια

"Κάποιοι ξέρανε και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους", τονίζει ο άτυχος άνδρας στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Η αγάπη του και η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ», τονίζει ο Σταύρος Ψιμουλάκης, θείος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Κάποιοι ξέρανε και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους», επισημαίνει ο ίδιος για τις ευθύνες της αστυνομίας, που αποδεδειγμένα γνώριζε για την «κάθοδο» των ταγμάτων εφόδου.

Ο θείος του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της 7ης Αυγούστου από χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, συγκλονίζει.

«Του έλεγα  ”Μιχάλη πρόσεχε όμως αγόρι μου”», ανέφερε συγκινημένος ο Σταύρος Ψιμουλάκης, μιλώντας στο Open. «Δεν ήθελε να πειράξουν τους φίλους του, δεν κακολογούσε κανέναν. Πάλευε για το μεροκάματό του, τα ξέρει όλη η κοινωνία. Η αγάπη του και η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ. Και ο λαός της ΑΕΚ και το γήπεδο της ΑΕΚ. Του έλεγα ”Μιχάλη πρόσεχε, όμως, αγόρι μου”. Μπουκάρανε μέσα στα σύνορα, διένυσαν τη μισή Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν θα γίνει ζημιά;», τόνισε ακόμη ο θείος του αδικοχαμένου 29χρονου.

«Κάποιοι ξέρανε και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Με ποδοσφαιρικούς όρους, πού πρέπει να τους στείλει ο πρωθυπουργός; Στο τοπικό. Κι άλλα παιδιά θα θρηνήσουμε. Πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό. Δεν ξέρει τι πρέπει να γίνει ο πρωθυπουργός. Θάτσερ πρέπει να γίνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό», κατέληξε ο κ. Ψιμουλάκης.

Την Παρασκευή, 11 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα θα γίνει, ως γνωστόν, η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή.

Στο μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή αναφέρει: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένειά του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου: «Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Πηγή: newsit.gr