Νέα… εμπλοκή στο «Dancing» ! Υπάρχει πρόβλημα με την συμμετοχή του Φωκά Ευαγγελινού…

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα με την προετοιμασία του "Dancing with the stars" !

Οι Αντεννικοί έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς για την πρεμιέρα του σόου ,όμως, διαρκώς σκοντάφτουν σε πράγματα που τους πηγαίνουν πίσω !

Αυτή την φορά ο νέος τους πονοκέφαλος ακούει στο όνομα Φωκάς Ευαγγελινός, μιας και παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή του στο σόου ήταν για τους Αντεννικούς κάτι παραπάνω από σίγουρη, εντέλει οι συζητήσεις του γνωστού χορογράφου με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο, κόλλησαν !

Οσο για το ποιος είναι ο λόγος; Μα ο λόγος εννοείται πως είναι ο οικονομικός, μιας και ο συμπιεσμένος προυπολογισμός του σόου, δεν έχει αφήσει τα περιθώρια στο κανάλι να προχωρήσει σε… γαλαντομίες, γεγονός που απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, κακοφαίνεται σε όλους !

Ετσι, ο Φωκάς ζήτησε μία πίστωση χρόνου δύο ημερών, προκειμένου να αποφασίσει το τι τελικά θα κάνει, ενώ οι άνθρωποι του καναλιού έχουν ξεκινήσει να συζητούν παράλληλα και με την Γκαλένα Βελίκοβα, προκειμένου να έχουν ένα… πλαν-μπι έτοιμο, σε περίπτωση που ΑΝΤ1 και Φωκάς τα σπάσουν οριστικά!

 Νάνσυ Νικολαΐδου