Νέα ελληνική σειρά στο MEGA – Δείτε ποιοί θα παίζουν!

Ποιός ο τίτλος - Πότε θα ξεκινήσει;

Μπορεί να έχουμε κρίση ακόμα και στις ελληνικές σειρές, όμως το Mega θα κάνει μια προσπάθει να βγάλει νέα παραγωγή από τη νέα χρονιά με ένα δυνατό και λαμπερό καστ! Όπως έχουμε γράψει και παλιότερα Το εβδομαδιαίο σίριαλ θα αποτελεί διασκευή του ισπανικού Con el Culo al Aire και θα διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου μέσα σε ένα κάμπινγκ!

Σύμφωνα με το TV Ζαπινγκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έκλεισαν οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μάριος Αθανασίου, Φωτεινή Τσακίρη, Ιζαμπέλα Κογιεβίνα και ο μεγάλος Κώστας Βουτσάς! Οι Βασίλης Σπηλιόπουλος και ο Άγγελος Χασάπογλου διασκευάζουν το σενάριο και ο Βασίλης Θωμόπουλος έχει αναλάβει την σκηνοθεσία!

Η «ομάδα» που κλείστηκε είναι το δίχως άλλο ισχυρότατη-και θα υπάρξουν κι άλλες…εκπλήξεις, δεν είναι ολοκληρωμένη! Ο τίτλος της σειράς θα είναι «Με τα πανταλόνια κάτω» και η την παραγωγή έχει αναλάβει η Άνωση! Σύμφώνα με τον προγραμματισμό, τη νέα χρονιά θα πρέπει να βγούνε τα πρώτα δεκατρία επεισόδιά της και τα άλλα δεκατρία θα τα περιμένουμε το επόμενο φθινόπωρο.

Το Μεγάλο Κανάλι πιστεύει πολύ στην δουλειά αυτή και την προσμένει πως και πως για να αποκτήσει ένα νέο γερό «άσσο» στο πρόγραμμά του. Η κρίση που έχει πια ρόλο… πρωταγωνιστικό στην ζωή μας, πρωταγωνιστεί και σε αυτήν την σειρά που’ χει ήρωές της, ανθρώπους που είναι θύματά της και προσπαθούν να επιβιώσουν μετακομίζοντας σε ένα κάμπινγκ με τροχόσπιτα και λυόμενα, όπου θα γίνει της κολάσεως μιας και είναι διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικών επιλογών και αναγκών και αυτές θα’ ρθουν να συγκρουστούν με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα! Αναμένουμε με ενδιαφέρον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιες παρουσιάστριες «πάγωσαν» το τηλεπαιχνίδι του Νίκου Μουτσινά;