Νέα Αγχίαλος – Χαμός στον αέρα του MEGA με τις εκρήξεις: «Τραντάχτηκαν τα σπίτια μας»

Νέα Αγχίαλος

Η Νέα Αγχίαλος βρίσκεται στο έλεος των εκρήξεων...

Στο επίκεντρο της κοινωνικής προσοχής βρίσκεται η Νέα Αγχίαλος τις τελευταίες ώρες εξαιτίας πυρκαγιάς που προκάλεσε και εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών.  Μέσα από συνεχή έκτακτα δελτία ειδήσεων, το Μεγάλο Κανάλι καλύπτει διαρκώς όλα όσα διαδραματίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Μιλώντας στις ειδήσεις του MEGA με την Βελίκα Καραβάλτσιου, το απόγευμα της Πέμπτης, κάτοικος της περιοχής συγκλόνισε με την προσωπική της μαρτυρία ενώ την ίδια ώρα ακούγονταν ισχυρές εκρήξεις κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας. «Ακούμε τις εκρήξεις, τραντάχτηκαν τα σπίτια μας στην πόλη. Είμαστε ήδη τρομαγμένοι από ένα δύσκολο βράδυ, δεν κοιμηθήκαμε εμείς που μένουμε κοντά στην περιοχή των εκρήξεων. Είναι πολύ ισχυρές οι εκρήξεις στον Βόλο. Είμαστε τρομοκρατημένοι από χθες το βράδυ γιατί η φωτιά ήταν πάρα πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Συγκεκριμένα στην περιοχή των Μελισσιάτικων ακούμε πάλι έκρηξη».

«Συγγνώμη κιόλας, οι φωτιές στη βιομηχανική περιοχή δεν έχουν σβήσει δυστυχώς ακόμα ούτε και έχουν γίνει αντιπυρικές ζώνες που θα έπρεπε και αύριο στις 12 το μεσημέρι γυρίζει σε νοτιά και θα έχουμε πρόβλημα».

«Η φωτιά θα φύγει από τα Μελισσιάτικα και μπορεί να πιάσει και το βόρειο Πήλιο. Μιλάμε για ένα ακόμα πολύ δύσκολο βράδυ. Δεν έχουν ληφθεί μέτρα, δεν έχουν κατασβήσει τις φωτιές στη βιομηχανική περιοχή που έχει μεγάλη εκρηκτική ύλη» πρόσθεσε η Γεωργία Κούντρια  της Νέα Αγχιάλου στο Μεγάλο Κανάλι.