Ναυάγιο για την εκπομπή του Φερεντίνου στην ΕΡΤ

Οικονομικοί λόγοι οδήγησαν στο αδιέξοδο.

Σε αδιέξοδο βρίσκεται η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου στην ΕΡΤ, που αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μη βγει στον αέρα λόγω οικονομικών διαφορών. Όπως γράφει η REAL, μετά την μείωση που ζήτησε η Επιτροπή Κοστολογίου της ΕΡΤ, στα μπάτζετ του μαγκαζίνο «Πασπαρτού», σε ποσοστό άνω του 20%, η εταιρεία παραγωγής Sonar TV απέστειλε επιστολή στη διοίκηση, με την οποία ενημερώνει ότι με αυτούς τους όρους δεν μπορεί να υλοποιήσει την παραγωγή. Από την πλευρά της, η Επιτροπή Κοστολογίου εμφανίζεται ανένδοτη στις απαιτήσεις της για περικοπή του κόστους, γεγονός που οδηγεί τη συμφωνία σε ναυάγιο.

Για την ώρα, θεωρείται αμφίβολο αν θα μπορέσει να ξεπεραστεί η εμπλοκή, παρότι η διοίκηση της ΕΡΤ εμμένει στην πρόθεσή της να εντάξει την εκπομπή στη ζώνη 16:00 – 18:00 της ΝΕΤ. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης απορρίπτουν το ενδεχόμενο να στραφούν σε άλλη εταιρεία παραγωγής, κάτι που θα σήμαινε ότι η διαδικασία έγκρισης θα έπρεπε να ξεκινήσει εξ αρχής και θα χανόταν πολύτιμος χρόνος.

Το μπαλάκι πέφτει τώρα στη Sonar TV. Αν η εταιρεία δεν υποχωρήσει, η εκπομπή θα μείνει στα χαρτιά και ο Χρήστος Φερεντίνος εκτός ΕΡΤ.

Πηγή: REAL

Διαβάστε ακόμα:

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι δεν κόλλησε στη συνεργασία με τον Χρήστο Φερεντίνο;

Ο Χρήστος Φερεντίνος αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 με καπέλο και ομπρέλα!