Νατάσσα Βαρελά: Συγκλονισμένη στον αέρα η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη

Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη

"Κάπου εκεί χάνεις τη λογική και προσπαθείς να σκεφτείς τι είναι η ζωή και τι ακριβώς κάνουμε όλοι εμείς εδώ".

Ο ξαφνικός θάνατος της Νατάσσας Βαρελά σκόρπισε τη θλίψη σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο. Στο Νέο Κανάλι το κλίμα είναι πολύ βαρύ, καθώς οι συνάδελφοι της Νατάσσας δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Συγκλονισμένη η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, στην έναρξη της εκπομπής Έχουμε και Λέμε, το μεσημέρι της Δευτέρας, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Η ίδια ανέφερε τα εξής:

«Σκεφτόμουν όλη μέρα σήμερα τι να πω και πως να το πω. Δεν υπάρχουν λόγια… Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνεστε πόσο βαρύ είναι το κλίμα εδώ… Κάπου εκεί χάνεις τη λογική και προσπαθείς να σκεφτείς τι είναι η ζωή και τι ακριβώς κάνουμε όλοι εμείς εδώ.

Έχουμε ακούσει και διαβάσει πάρα πολλά πράγματα. Θεωρίες. Εμείς αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι πως η Νατάσσα όντως έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου. Δεν είχε πρόβλημα με το στομάχι της, όπως έχω ακούσει και έχω διαβάσει. Δεν είχε στομαχικές διαταραχές. Δεν έπασχε από κάτι. Δεν είχε έλκος. Ήταν υγιέστατη. Έχουν γράψει διάφορα.

Δυο μέρες πριν πάρει την άδειά της ένιωσε μια αδιαθεσία, χρειάστηκε να απουσιάσει από το Αποκαλυπτικό Δελτίο. Εμείς ξέραμε πως είναι λίγο αδιάθετη. Αυτό το διάστημα από την Παρασκευή μέχρι τώρα, γνωρίζαμε πως ήταν λίγο κρυωμένη.

Δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο κι έτσι κατέληξε καθοδόν. Δεν κατέληξε δυο ώρες αφού εισήχθη σε νοσοκομείο της δυτικής Αττικής. Αυτό δεν ισχύει. Έφτασε στο νοσοκομείο και ήδη δεν είχε σφυγμό».

Κατέρρευσε στον αέρα στην είδηση του θανάτου της Νατάσσας Βαρελά!