Νατάσσα Βαρελά: Ο ξαφνικός θάνατος και τα ερωτηματικά

Νατάσσα Βαρελά

Πώς "έσβησε" μέσα σε δυο ώρες η πανέμορφη δημοσιογράφος;

Η Νατάσσα Βαρελά, το γλυκό και όμορφο κορίτσι που εργαζόταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Η παρουσιάστρια πέθανε ξαφνικά το πρωί της Κυριακής από διάτριση στομάχου. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, τις τελευταίες μέρες η ίδια φαίνεται ότι αντιμετώπιζε κάποιες στομαχικές διαταραχές στις οποίες ούτε η ίδια ούτε και οι γονείς της έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.

Τα ξημερώματα της Κυριακή, περίπου στις 3, η Νατάσσα Βαρελά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ανέβασε πυρετό και οι πόνοι στο στομάχι έγιναν  αφόρητοι. Οι γονείς της την μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, οι γιατροί τους ανακοίνωσαν το θλιβερό μαντάτο. Όπως είπαν στον πατέρα της, η Νατάσσα Βαρελά είχε διάτρηση στομάχου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή. Τα γαλάζια μάτια της έκλεισαν για πάντα.

Ωστόσο, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι η Νατάσσα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και είναι περίεργο πώς έπαθε ξαφνικά διάτρηση.