Νατάσα Βαρελά: Η έκκληση των γονιών της λίγο πριν το τελευταίο αντίο

Νατάσσα Βαρελά

Η άτυχη δημοσιογράφος οδηγείται αύριο Τετάρτη (22.08.2018) στην τελευταία της κατοικία.

Η είδηση πως η Νατάσα Βαρελά έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών βύθισε στη θλίψη τους πάντες. Πριν αποχαιρετίσουν για πάντα το παιδί τους, οι γονείς της έκαναν μια έκκληση στα ΜΜΕ.

Αφορμή για την έκκληση ήταν δημοσιεύματα σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τη Νατάσα Βαρελά. «Μετά λύπης μας λάβαμε γνώση δημοσιευμάτων τα οποία πληγώνουν την οικογένεια μας και αμαυρώνουν τη μνήμη της», αναφέρουν οι γονείς τους.

Γι’ αυτό και παρακαλούν τους πάντες να σεβαστούν το πένθος τους και να μην αναπαράγουν πληροφορίες για την προσωπική και οικογενειακή ζωή της άτυχης δημοσιογράφου αλλά και απόρρητα ιατρικά δεδομένα.

Ζητούν επίσης η κηδεία της, που θα γίνει αύριο Τετάρτη στα Μέγαρα, να καλυφθεί μια διακριτικότητα.

Η εξώδικη δήλωση των γονιών της Νατάσας Βαρελά

Σας δηλώνουμε ότι τη στιγμή που κηδεύουμε το παιδί μας, που έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή, μετά λύπης μας λάβαμε γνώση δημοσιευμάτων τα οποία πληγώνουν την οικογένεια μας και αμαυρώνουν τη μνήμη της.

Σας παρακαλούμε θερμά όπως σεβαστείτε το πένθος μας, αποσύρετε και αποφύγετε να δημοσιεύσετε τώρα ή στο μέλλον πληροφορίες που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή ζωή της θυγατέρας μας καθώς και απόρρητα ιατρικά δεδομένα.

Επιπλέον, σας γνωστοποιούμε ότι επιθυμούμε την διακριτική  παρουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κατά την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού της θυγατέρας μας, σεβόμενοι άπαντες τον πόνο μας και την θλίψη μας.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας, ιδίως της διαφύλαξης και προάσπισης της τιμής, υπόληψης και μνήμης της πολυαγαπημένης κόρης μας, Νατάσας Βαρελά, με κάθε μέσο από τη βλάβη που προκαλείται σε αυτήν, άλλως θα ασκήσουμε, δια της δικαστικής οδού, τα νόμιμα δικαιώματα μας

Μέγαρα, 21.08.2018

Οι εξωδίκως δηλούντες γονείς,

Δημήτριος Βαρελάς

Ελένη Βαρελά