Νατάσα Ράγιου για Διονύση Σαββόπουλο: «Καλώς ήρθατε στον κόσμο της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης ιδεών»

Νατάσα Ράγιου

"Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος σήμερα δεν μπορεί να εκφράσει την άποψή του. Γιατί το μονοπώλιο της αριστερής διανόησης";

Έξαλλη η Νατάσα Ράγιου για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ο Διονύσης Σαββόπουλος μετά τη δήλωσή του ότι ελπίζει σε μία αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου, η Νατάσα Ράγιου ανέφερε τα εξής:

«Καλώς ήρθατε στον κόσμο της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης ιδεών. Πραγματικά είμαι έξαλλη και γελάω από τα νεύρα μου, δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος σήμερα δεν μπορεί να εκφράσει την άποψή του. Γιατί το μονοπώλιο της αριστερής διανόησης; Τι ύβρεις, τι συκοφαντίες; Αυτή είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι τρελό!

Λίγο πολιτικός πολιτισμός ρε παιδιά, και κυρίως πολιτιστικός πολιτισμός. Δεν γίνεται να μην επιτρέπεται να εκφράζεσαι σε αυτό που πιστεύεις και σε αυτό που θέλεις. Τι είναι αυτά τα όρια; Απαγορεύει ο ΣΥΡΙΖΑ στους καλλιτέχνες να είναι δεξιοί ή κεντρώοι; Πρέπει να είναι μόνο αριστεροί διαφορετικά είναι στο πυρ το εξώτερον; Τι τοξικότητα είναι αυτή;», αναρωτήθηκε η Νατάσα Ράγιου.

«Σήμερα, αυτό που βλέπω δεν είναι αριστερά», είπε η Νατάσα Ράγιου.