Ναταλία Λιονάκη: Κλείστηκε ξανά σε μοναστήρι

Πού βρίσκεται σήμερα η όμορφη ηθοποιός;

Η Ναταλία Λιονάκη, που πριν από κάποια χρόνια αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού, όπως γράφει η εφημερίδα Star Press, κλείστηκε σε μοναστήρι στο Αλεποχώρι. Μάλιστα, η μητέρα της, η οποία στο παρελθόν είχε δώσει αγώνα, προκειμένου η κόρη της να μην ακολουθήσει τη μοναστική ζωή, μετακόμισε μόνιμα στο εξοχικό τους στο Αλεποχώρι, που βρίσκεται κοντά στη Μονή, ώστε να μπορεί να βλέπει το παιδί της όποτε το επιθυμεί.

Κάποιοι μάλιστα λένε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ότι η Ναταλία δεν έγινε επίσημα μοναχή, αλλά περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της στο μοναστήρι.

Το τελευταίο διάστημα ζούσε μαζί με τη μητέρα της στο Παγκράτι. Μοναδική της απασχόληση ήταν να τυπώνει σε καμβάδες σχέδια κεντημάτων, ενώ πολύ συχνά επισκεπτόταν διάφορα μοναστήρια.

Από τη στιγμή που η μητέρα της συνειδητοποίησε ότι πραγματικά το μόνο που επιθυμούσε το παιδί της ήταν να ακολουθήσει τη μοναστική ζωή, η Ναταλία κλείστηκε ξανά στο μοναστήρι, δίνοντας την υπόσχεση στη μητέρα της ότι θα μπορούσε να την βλέπει όποτε το επιθυμεί.