Ναταλία Γερμανού: Μετά τον Λάκη Γαβαλά ποιοι;

Τι ετοιμάζει η παρουσιάστρια στη μεσημεριανή ζώνη του E TV;

Αναβρασμός επικρατεί σχετικά με το νέο project της Ναταλίας Γερμανού για στο ETV. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να μπει στη μεσημεριανή αρένα και να σταθεί απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη στο 1-4. Η Ναταλία φαίνεται πως είναι έτοιμη για τη μεγάλη μάχη και συγκεντρώνει ήδη τα «πολεμοφόδιά» της.

Ένας από τους ανθρώπους που ενθουσίασαν αρχικά την παρουσιάστρια και τους υπεύθυνους του καναλιού ήταν και ο Λάκης Γαβαλάς. Μάλιστα, ο ίδιος ο Λάκης είχε κάνει ενθουσιώδεις δηλώσεις ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας την επόμενη σεζόν. Στην πορεία όμως, το γλυκό φαίνεται πως δεν έδεσε… Η συνεργασία ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον Παύλο Σταματόπουλο να αφήνει πίσω του τον Alpha και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να ανοίγει την πόρτα του Ε TV για να κάνει παρέα στη Ναταλία Γερμανού. Οι δυο τους, εξάλλου, είχαν πολύ καλή χημεία στον αέρα την εποχή του «Μες στην καλή χαρά». Ωστόσο, κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται.

Με τα ονόματα των Παναγιώτη Ραφαηλίδη, Δημήτρη Μηλιόγλου, Έλενας Ασημακοπούλου και Χριστίνας Μουστάκα να θεωρούνται ήδη σίγουρα για την τηλεοπτική παρέα της Ναταλίας, η προετοιμασία συνεχίζεται…