Ναταλία Γερμανού – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξανά στην ίδια εκπομπή!

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Αυτή κι αν είναι τηλεοπτική συνάντηση! Πριν λίγα χρόνια η Ναταλία ήταν η κεντρική παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha τα Σαββατοκύριακα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η καινούρια κοπέλα στο πάνελ της. Την επόμενη χρονιά βέβαια 2013-14 το «Μες στην καλή χαρά» παρουσίασαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ πολλά είχαν ακουστεί για τις σχέσεις της Ναταλίας με την Κωνσταντίνα. Περασμένα ξεχασμένα; Όλα θα φανούν αυτή την Κυριακή καθώς σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού η Ναταλία Γερμανού θα βρεθεί καλεσμένη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου….

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στις 09:45, η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχεται την Βασιλική Ανδρίτσου και την Νίνα Λοτσάρη.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας φτιάχνει κοτόπουλο teriyaki, ένα υπέροχο πιάτο της Γιαπωνέζικης κουζίνας.  

Την Κυριακή το πρωί στον καναπέ της εκπομπής μας κάθεται η Ναταλία Γερμανού και η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία θα μας δείξει εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε εύκολα και γρήγορα.
Τέλος, ο Χριστόφορος Πέσκιας μας ετοιμάζει αρνάκι φρικασέ.

Θεατρικές και μουσικές πρεμιέρες, παιχνίδια και δώρα και μια πλούσια θεματολόγια θα μας κρατήσουν συντροφιά και αυτό το Σαββατοκύριακο στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»!