Νάντια Γιαννακοπούλου για Φώφη Γεννηματά: «Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Φώφη Γεννηματά

"Έγιναν όλα τόσο βιαστικά, τόσο γρήγορα με τόσο ιλιγγιώδεις ρυθμούς και δε μπορούμε να το χωνέψουμε", εξομολογείται η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., Νάντια Γιαννακοπούλου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Οκτωβρίου στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη Φώφη Γεννηματά, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή, αφού πάλεψε πολύ γενναία με τον καρκίνο.

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει και δε νομίζω ότι μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε… Έγιναν όλα τόσο βιαστικά, τόσο γρήγορα με τόσο ιλιγγιώδεις ρυθμούς και δε μπορούμε να το χωνέψουμε» ανέφερε αρχικά η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Η Φώφη Γεννηματά μεγάλωσε τα παιδιά της παλικαρίσια και με τις αρχές και τις αξίες που εκείνη μεγάλωσε από τον Γιώργο και την Κάκια Γεννηματά. Αυτό το θεωρώ αναμενόμενο» πρόσθεσε η πολιτικός σχετικά με την είδηση ότι τον επικήδειο στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά θα εκφωνήσει ο γιος της.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου εξομολογήθηκε πως με τη Φώφη Γεννηματά πάντα έκαναν μία κουβέντα για τα παιδιά τους, πριν ξεκινήσουν τις πολιτικές συζητήσεις, ενώ κάποιες άλλες φορές τη μάλωνε, όπως είπε, λέγοντάς της να μη ξεχνάει να ζει τις στιγμές.

Πηγή: tlife.gr