Νανά Παλαιτσάκη: Έκανε 4 ώρες χειρουργείο

Δείτε την ανάρτηση της δημοσιογράφου στο facebook και όσα έγραψε γι' αυτήν η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Στο Ερρίκος Ντυνάν -σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- είχε εισαχθεί πριν από μερικές μέρες η Νανά Παλαιτσάκη. Η δημοσιογράφος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με το παράθυρο του δωματίου της χωρίς να δώσει κάποιες διευκρινήσεις. Χθες, η Αλεξάνδρα Τσόλκα που είναι φίλη και συνεργάτιδα της Νανάς Παλαιτσάκη, αποκάλυψε μέσω facebook, ότι η δημοσιογράφος έκανε επέμβαση που κράτησε 4 ώρες και ότι όλα πήγαν καλά.

Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής: «Και πάλι νίκησε στα σημεία η καλή μου φιλενάδα η Νανά η Παλαιτσάκη, η αγωνίστρια. Τελείωσε ένα μεγάλο χειρουργείο, συνήλθε και τώρα στα τηλέφωνα και όπως πάντα γελάει κατάμουτρα στις σοβαροφάνειες και κυρίως στους σοβαροφανείς. Αγάπη – αγάπη – αγάπη! Η δε Νανά, μετά από 4 ώρες χειρουργείο μου δινε και κουράγιο, διότι είναι γνωστό πως ως τέρας ψυχραιμίας, αντιμετωπίζω όλες τις καταστάσεις αποτελεσματικά: κλαίγοντας και φωνάζοντας «όχι θεέ μου, όχι». Μου έχει υποσχεθεί πως μόλις βγει από το νοσοκομείο θα με χτυπήσει κιόλας (μπράβο στους γιατρούς της! Ήταν ζόρικα τα πράγματα αλλά ήταν μικροί θεοί στα άσπρα!)».

Η ίδια η Νανά Παλαιτσάκη, τα ξημερώματα της Πέμπτης, ανέβασε μια φωτογραφία από το παράθυρό της στο Ερρίκος Ντυνάν και έγραψε: «Σήμερα είναι μια άλλη μέρα! Η ευγνωμοσύνη είναι η αρχή της αγάπης… Ξημέρωμα από το παράθυρό μου».