NaMaSte: Ξεκινά η νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Όλα όσα θα δούμε στη νέα εκπομπή του Epsilon!

Ένα διαφορετικό μεσημέρι είναι έτοιμο να κατακτήσει μία καινούργια θέση στην καρδιά σας. Η Ναταλία Γερμανού, για την οποία οι συστάσεις είναι περιττές, μαζί με την παρέα της, εισβάλλει στις οθόνες μας από σήμερα και κάθε μέρα από τις 12.55 μέχρι τις 16.00 για να μας κρατάει συντροφιά όπως μόνο αυτή ξέρει.

Το τρίωρο μεσημεριανό μαγκαζίνο θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Συνεντεύξεις, καλεσμένοι, παιχνίδια, χορός, άστρα, μαγειρική, beauty και fashion tips, έρχονται στις οθόνες σας, για να δώσουν ένα διαφορετικό νόημα στα μεσημέρια σας.

Διαφορετικές και πρωτότυπες ενότητες. Ευφάνταστα και έξυπνα παιχνίδια, προσαρμοσμένα στους καλεσμένους, νέες ρουμπρίκες, αστεία στιγμιότυπα από την τηλεοπτική καθημερινότητα μας.

Δημήτρης Μηλιόγλου, Έλενα Ασημακοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Χριστίνα Μουστάκα και Νίκος Γκάνος πλαισιώνουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τη Ναταλία.

H γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου, την οποία έχουμε αγαπήσει μέσα από γνωστές τηλεοπτικές σειρές («Η Πολυκατοικία», «ένα μήνας και κάτι», «Ονειροπαγίδα»), προσθέτει στην παρέα μεταξύ άλλων την εμπειρία της ως μητέρα ενός υπέροχου κοριτσιού.

Ο τραγουδιστής της νέας γενιάς Νίκος Γκάνος, με επιτυχίες όπως τo «Last Summer» συμπληρώνει μελωδικά την ομάδα και φιλοδοξεί να αποτελέσει άλλο ένα δροσερό συστατικό του μεσημεριού μας.

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου έχοντας συμμετάσχει σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές («Μία», «Η Ελλάδα παίζει») με παρουσία και στο ραδιόφωνο έρχεται να δώσει το δικό του στίγμα στην παρέα της Ναταλίας.

Την παρέα συμπληρώνει και το πρώην κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα, Χριστίνα Μουστάκα, η οποία αποτελεί την απόδειξη ότι η ομορφιά, η εξυπνάδα και το χιούμορ μπορούν να συνυπάρξουν.

Ο τραγουδιστής, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τη μεγάλη του επιτυχία «Θέλω να μάθω», ως «φιλόσοφος» του καναπέ, δίνει και αυτός με τη σειρά του το παρών στη νέα καθημερινή μας συνήθεια.

Δείτε εδώ το απολαυστικό τρέιλερ της εκπομπής!

Πίσω από τις κάμερες και υπό την καθοδήγηση των αρχισυντακτών της εκπομπής, Βασίλη Δρυμούση και Νίκου Διαμαντίδη, μία δυνατή και δημιουργική δημοσιογραφική ομάδα, πλαισιώνει τη Ναταλία Γερμανού και το πάνελ της: Γιώργος Σφακιανάκης, Μαρία Βλάχου, Έλενα Καταχανά, Κωνσταντίνα Δημοπούλου, Κωνσταντίνος Ντάφλος, Πένυ Καβέτσου, Θοδωρής Θεοδώρου δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά με τον ίδιο ενθουσιασμό και φρέσκες ιδέες, υπόσχονται να «απογειώσουν» τα μεσημέρια μας.