«Ναι, έχω κάνει σχέση με bisexual! Θα ήθελα να είχα ερωτευτεί γυναίκα»

«Ήμασταν ζευγάρι με τον Αντώνη για ένα χρόνο -και αυτό το λέω πρώτη φορά».

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μιλάει στον Γιάννη Χατζηγεωργίου στο Πρώτο Θέμα και οι απαντήσεις που δίνει για τα προσωπικά της παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Θεωρείς ότι έχεις κάνει υπερβολικά πράγματα στη ζωή σου; Όπως το να πας στον γάμο σου στη Μύκονο με ελικόπτερο;

Δεν ξέρω τι σημαίνει υπερβολή, δεν τον δέχομαι αυτό τον όρο. Αυτό που έκανα στον γάμο μου ήταν ένα θεατρικό έργο, εγώ έτσι το βλέπω. Θεώρησα ότι σε εκείνη την εποχή, πριν από την κρίση, θα μπορούσα να κάνω κάτι αυθόρμητο. Η τάση των media όμως εκείνη την περίοδο ήταν να κατασπαράζουν ανθρώπους.

Με τον Αντώνη Καλογρίδη ήσασταν συγκάτοικοι στη Νέα Υόρκη ή είχατε ερωτική σχέση;

Ήμασταν ζευγάρι με τον Αντώνη για ένα χρόνο -και αυτό το λέω πρώτη φορά. Τον θεωρώ από τους πολύ δικούς μου ανθρώπους, με έμαθε να είμαι εξαιρετικά γενναιόδωρη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και και μας ένωσε ο Αντώνης Ρέμος τραγουδώντας το 'Έτσι ξαφνικά» στο «Απόλλων Palace» τότε που συνεργαζόταν με τον Σάκη Ρουβά.

Έχεις υπάρξει ποτέ ζευγάρι με άντρα που να γνώριζες ότι έχει κάνει σεξ με άλλους άντρες;

Ναι, έχω κάνει σχέση με bisexual! Δεν έχω κανένα θέμα με αυτό. Πιστεύω μάλιστα ότι οι bisexual κάνουν καλύτερο σεξ από τους straight. Θαυμάζω την Πάολα και υιοθετώ την άποψή της πως «η καψούρα δεν έχει φύλο». Δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος, μετά από μένα, πάει με γυναίκα ή με άντρα. Πιστεύω μάλιστα πως πολλοί θα ήθελαν να εξερευνήσουν και ένα άλλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς τους αλλά δεν το κάνουν για κοινωνικούς λόγους.

Εσύ ερωτεύτηκες ποτέ γυναίκα;

Δεν έτυχε. Αλλά θα ήθελα πολύ να είχα ζήσει αυτή την εμπειρία. Μακάρι να μου είχε συμβεί! Θα ήταν κάτι που θα με πήγαινε μπροστά στο καλλιτεχνικό κομμάτι.