Ν. Μπουλέ:» Μακάρι να ήμουν το χαϊδεμένο παιδί του ΑΝΤ1″

Διαβάστε περισσότερα

Η Νάντια Μπουλέ θα είναι η παρουσιάστρια του νέου παιχνιδιού » The biggest game show in the world», λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή της από το Παρίσι μίλησε στο ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ και την Μαρία Μπακοπούλου για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια!

Βάλε μας στη διαδικάσια αυτού του παιχνιδιού… Τι θα δούμε από τη νέα χρονιά στο κανάλι;

«Το όλο  πρόγραμμα γυρίστηκε σε ένα χωρίο στο Παρίσι, το Σέγκι, στο οποίο στήθηκε μια τεράστια παιχνιδομηχανή, ένα πολύ μεγάλο στούντιο με πισίνες και τσουλήθρες, όπου κάθε μέρα έξι ομάδες από ισάριθμες  χώρες διαγωνίζνονται σε διαφορετικές δοκιμασίες ιδιαίτερα απαιτητικές. Οι παίκτες φορόυσαν ειδικές στολές που τους δυσκόλευαν στην μετακίνηση, με αποτέλεσμα  πολλές κωμικές καταστάσεις.»

Έχοντας πλέον απεμπλακεί από το παιχνίδι, θεωρείς ότι το συγκεκριμένο είναι λενα πρόγραμμα που θα σε παέι μπροστά;

«Η εμπλοκή μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς υπάρχουν ζητήματα μοντάζ και εκφωνήσεων. Νομίζω ότι κάθε πρόγραμμα που αναλαμβάνω να παρουσιάσω με πάει μπροστά. Η συγκεκριμένη εκπομπή  με ιδιαίτερες απαιτήσεις, στις οποίες έπρεπε να προσαρμοστώ. «

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή σου ξεκίνησε η παραφιλολογία για την παρουσίαση του θερινού» Ορωινού» στον ΑΝΤ1. Το παρουσίαζες και φέτος; Μιλήσατε καθόλου με το κανάλι;

«Το περσινό «Πρωινό» ήτανμια πολύ ωραία εμπειρία. Πέρασα πολύ όμορφα, αλλά φέτος δεν έγινε καμία κουβέντα, καμία πρόταση και καμία συζήτηση για αυτό. Δεν μπορώ να μιλάω για κάτι που δεν έχει γίνει καν, να αναφέρομαι σε σενάρια που δεν έχουν καμία βάση.»

Είσαι από τους ελάχιστους παρουσιαστές που γνωρίζεις τι θα κάνεις του χρόνου στον σταθμό του Αμαρουσίου, ένω το όνομα σου παίζει σχεδόν πάντα σε ό,τι έχει να κάνει με πρόσωπα για εκπομπές καναλιού. Θα έλεγα ότι είσαι το «χαϊδεμένο παιδί» του ΑΝΤ1…

» Μακάρι να ισχύει αυτό, θα ήταν πολύ τιμητικό για μένα, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει. Στα τρία χρόνια που βρίσκομαι στο κανάλι μου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες, έχω συμμετάσχει σε διάφορα προγράμματα που μου έχουν δώσει πολλά εφόδια, αλλά ότι με αφορά φεν νομίζω.

Εγώ θα επιμείνω στο «Πρωινό», αλλά αυτή τη φορά σ΄αυτό του χειμώνα. Θα το παρουσίαζες; Το όνομα σου είχει ακουστεί πέρυσι και ίσως ακουστεί ξανά φέτος.

«Παρόλο που πιστεύω  ότι είναι πάρα πολύ νωρίς, αν μου πρότεινει το κανάλι, θα το σκεφτώ με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά ειλικρινά δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Η εποχή μας δεν μας αφήνει περιθώρια, έξαλλου, για να κάνουμε οποιαδήποτε σχέδια, να σκεφτούμε έστω και προγράμματα και εκπομπές.»

Διαβάστε ακόμη:

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Δείτε βίντεο από τη νέα εκπομπή της Νάντιας Μπουλέ!

Η νέα εκπομπή της Νάντιας Μπουλέ

Η Μπουλέ ανέκρινε το δίδυμο Φερεντίνο – Χρηστίδου και έβγαλε τηλεοπτική είδηση!

Ποια εκπομπή δεν θα συνεχίσει επειδή το κανάλι πιστεύει πως …κάηκε;