Ν. Μπουλέ: Aπαντάει στις κριτικές και δηλώνει: Με το Θανάση συντονίζουμε μαζί την εκπομπή!

Διαβάστε τι είπε στην τελευταία της συνέντευξη

»Έχω γενική εικόνα για τις κριτικές που γίνονται και νομίζω ότι στοιχεία από τις αρνητικές κριτικές μπορούν να σε πάνε ένα βήμα μπροστά. Αυτά τα κρατώ και τα επεξεργάζομαι με προσοχή! Το κομμάτι της έκθεσης και άρα του σχολιασμού, είναι αναπόσπαστο μέρος της τηλεόρασης, οπότε και το κατανοώ σε μεγάλο βαθμό.»

Κάποιοι δήλωσαν ότι ο δικός της ρόλος είναι πιο έντονος στο »Elatte» καθώς και ότι η ίδια, διεκδικεί περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο.
»Με τον Θανάση είμαστε οικοδεσπότες της εκπομπής και συντονίζουμε όλα τα θέματα από κοινού. Η εικόνα η δική μας δεν είναι τέτοια σε καμία περίπτωση, αν και όταν μιλάμε στην εκπομπή για τις νέες τάσεις στο καλοκαιρινό μακιγιάζ, τον βλέπω πιο συγκρατημένο και έτοιμο να ακούσει τις γυναικείες γνώμες.»

Καλοκαιρινές διακοπές…
»Οι διακοπές λειτουργούν πάντα ανανεωτικά, αλλά μαυρισμένη δεν γύρισα. Τον φοβάμαι τον ήλιο και προσπαθώ όσο μπορώ να προσέχω. Διακοπές για μένα είναι να είμαι όλη μέρα στη θάλασσα, να τρώω παγωτά και ν’ ακούω μουσική. Πήγα στη Σκιάθο ένα διήμερο και λίγες μέρες στις Κυκλάδες.»

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE