Ν. Μουτσινάς:» Θέλω πολύ να παρουσιάσω τον Αδύναμο Κρίκο»

Διαβάστε περισσότερα!

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο TV ZAΠΙΝΓΚ και τον Βασίλη Μπουζιώτη για τις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι, «Αδύναμος κρίκος» αλλά και για το πόσο τυχερός νιώθει!

H είδηση που σε θέλει να αναλαμβάνεις τον πολύ επιτυχημένο- και ανά τον κόσμο και στην χώρας, με την Έλενα Ακρίτα να έχει αφήσει εποχή στην παρουσιάση του- «Πιο αδύναμο κρίκο». «Παίζει» ή πρόκειται για…αρβύλα;

 »Παίζει» . Το θέλει πολύ ο Alpha, το θέλω πολύ και εγώ και είμαστε στα «μαγειρέματα» που ελπίζουμε να μην…κολλήσουν σε μπάτζετ όπως πολλά…κολλάνε σ’αυτήν στις μέρες μας. Δεν αναφέρομαι φυσικά στα δικά μου χρήματα -αναφέρομαι στο πως μπορεί να κοστίσει λιγότερο το νέο αυτό «στοίχημα». Το λατρεύω αυτό το τηλεπαιχνίδι, όπως λατρεύω και τον… ρόλο του απόλυτα αυστηρού και…εγκληματικού τύπου που οφείλω να παίξω μια και αυτή είναι η επιταγή του κόνσεπτ…»

Θα έχεις τρελό μαραθώνιο αν όλα πάνε καλά. Θα έχεις το «Δέστε τους» , τα θεατρικά » Βαφτίσια» αλλά και το τηλεπαιχνίδι…

» Σίγουρα θα είναι κουραστικό όλο αυτό το «πακέτο», αλλά σε εποχές που είναι τόσο δύσκολες δεν μπορεί να παραπονιέται κανείς επειδή έχει τόση δουλειά.! Χαρά μου είναι να δουλεύω και διόλου δεν θα γκρινιάξω. Τρελός είσαι; Δώρο είναι!

Ενώ όλοι είναι …στην πρίζα  για το τι μέλλει γενέσθαι με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, εσύ έχεις ήδη υπογράψει, έτσι δεν είναι;

«Ναι, υπέγραψα και αισθάνομαι πολύ καλά με αυτό. Έφυγα για την περιοδεία των » Βαφτισίων»  απερίσπαστος και χαλαρός σε ό,τι αφορά την τηλεόραση. Μου έδωσε μεγάλη ανάσα αυτό.»

Παράλληλα είσαι από αυτούς που δεν τους χρωστάνε λεφτά…

«Αλλο συν αυτό! Είμαι από τους τυχερούς που πληρώνονται ακόμα, αυτή είναι η αλήθεια! Είναι τραγικό να δουλεύεις και να μη σου δίνουν τα λεφτά που σου ανήκουν. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν με πλήρωναν , δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να τα βγάλω πέρα και λυπάμαι πάρα πολύ βλέποντας τόσους γνωστούς μου να ζουν το «θρίλερ» αυτό- για να μη μιλήσουμε για το θρίλερ γενικότερα που παίζει στη χώρα μας!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν την ίδια στιγμή καλεσμένος σε Μενεγάκη και Μελέτη!

Η Ελένη αποκαλεί τον Μουτσινά «λαχαναγορίτη»!