Μυστηριώδης εξαφάνιση στο Ναό του Ποσειδώνα – Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του

Γιώργος Πανάγιος

Το θρίλερ με την εξαφάνιση στελέχους μεγάλης εταιρείας, ερεύνησε το «Τούνελ» της Παρασκευής 6 Μαρτίου.

Το μυστικό αυτής της παράξενης ιστορίας, κρύβεται στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ – καρέ τις κινήσεις του αγνοούμενου. Όταν τα ντοκουμέντα τους αναλύθηκαν από ειδικούς, η υπόθεση πήρε τις διαστάσεις ενός θρίλερ. Ένα μεγάλο φουσκωτό σκάφος διακρίνεται στο σημείο όπου χάθηκε ο Γιώργος Πανάγιος 47χρόνων και μετά απομακρύνεται από τις κάμερες. Ο πατέρας δυο παιδιών που έμενε στο Λαύριο, εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Καρέ – καρέ η εξαφάνιση από κάμερες ασφαλείας…

Η γυναίκα του αγνοούμενου Κατερίνα Πανάγιου, μίλησε στο «Τούνελ» από τον τόπο του μυστηρίου. Στο πάρκινγκ του αρχαιολογικού χώρου υπήρχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή.

«Βγαίνει από το αυτοκίνητο του με γρήγορο βηματισμό και φτάνει μέχρι την κολόνα, μετά τα ίχνη του χάνονται. Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται στο σημείο και ένα φουσκωτό. Πρέπει να ήταν αρκετά μεγάλο, καθώς είχε αναπτύξει ταχύτητα.»

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως ο αγνοούμενος τηλεφώνησε στην αστυνομία και άφησε ανοιχτή τη γραμμή για μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς όμως να μιλήσει, όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η Κατερίνα μίλησε μέσα από το αυτοκίνητο του συζύγου της και περιέγραψε πως το εντόπισαν εκεί, αλλά και τι βρήκαν σε αυτό.

«Άφησε το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο σαν να ήθελε να επιστρέψει. Τα τσιγάρα και το κινητό του έλειπαν, όπως και το πορτοφόλι του από το ντουλαπάκι», ανέφερε.

Συγκινημένη μίλησε για τον επί χρόνια σύζυγο και πατέρα των παιδιών της. Τον περιέγραψε ως έναν φιλότιμο, γενναιόδωρο άνθρωπο που βοηθούσε όλο τον κόσμο.

«Αγαπούσε και λάτρευε τα παιδιά του και την οικογένειά του. Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, δεν πιστεύω πως κάποιος θα του έκανε κακό. Δε θα μπορούσε ούτε ο ίδιος να κάνει κακό στον εαυτό του. Ελπίζω να έχει φύγει, να είναι κάπου καλά, ασφαλής και να γυρίσει πίσω κάποια στιγμή», πρόσθεσε.

Με δάκρυα στα μάτια απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την ίδια ή την εκπομπή για να μπει ένα τέλος στην αγωνία τους.

«Το φουσκωτό μπορεί να βρέθηκε στο σημείο για να παραλάβει τον Γιώργο…»

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου στο μνημείο του Ναού του Ποσειδώνα, μίλησε στο «Τούνελ» για την εξαφάνιση του 47χρονου άντρα, αλλά και για τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού που τον κατέγραψαν.

Από αυτές φαίνεται καθαρά να παρκάρει το αυτοκίνητό του, να κατεβαίνει και να κατευθύνεται με ένταση σε συγκεκριμένο σημείο. Λίγα λεπτά μετά διακρίνεται το φουσκωτό να πλησιάζει στον ίδιο χώρο.

«Από την πλευρά που φαίνεται να κατεβαίνει ο Γιώργος, υπάρχουν σημεία απ’ όπου θα μπορούσε να τον παραλάβει κάποιο σκάφος. Ήταν πολύ καλός ο καιρός και η θάλασσα λάδι. Θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε.

«Ελέγχθηκε με πολύ μεγάλη προσοχή όλη η ακτογραμμή, όχι μόνο από την πυροσβεστική και το λιμενικό, αλλά και από ιδιώτες φίλους του Γιώργου. Άλλοι έψαχναν με Drone και άλλοι με φουσκωτά, χωρίς αποτέλεσμα», κατέληξε.

Έρευνες και από δύτες…

«Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος εκείνη τη στιγμή να είχε προσχεδιάσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Είναι πολύ δυναμικός και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να τον βρούμε», είπε χαρακτηριστικά στο «Τούνελ» η ξαδέλφη του αγνοούμενου.

Από το σημείο όπου χάθηκε ο Γεώργιος Πανάγιος στο Σούνιο, μίλησε και ο Σπύρος Σκούρτης, επαγγελματίας δύτης και φίλος του.

«Εμείς σαν καταδυτικό συνεργείο ερευνήσαμε την ακτογραμμή και μια απόσταση τριάντα – σαράντα μέτρων από την ακτή με τη συνδρομή φουσκωτών, αλλά δε βρήκαμε τίποτα. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες σε όποιο χώρο μας υποδείξουν», τόνισε.

Πηγή: anikolouli.gr