Μυστήριο με Φίλιππο – Τι λέει ο Κάρολος για τον 98χρονο πρίγκιπα που νοσηλεύεται για 3η μέρα

Στη φροντίδα που λαμβάνει ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος νοσηλεύεται για τρίτο 24ωρο στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε ο γιος του, ο πρίγκιπας Κάρολος.

Η φροντίδα που λαμβάνει ο πρίγκιπας Φίλιππος, στο νοσοκομείο είναι “πολύ καλή”, είπε ο Κάρολος, χωρίς να διευκρινίσει εάν θα πάρει εξιτήριο εγκαίρως προκειμένου να περάσει τα Χριστούγεννα με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

“Τον φροντίζουν πολύ καλά στο νοσοκομείο”, δήλωσε ο πρίγκιπας της Ουαλίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε πληγείσα από τις πλημμύρες περιοχή της βόρειας Αγγλίας.

“Αυτό γνωρίζουμε μονάχα μέχρι στιγμής”.

Ο 98χρονος δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη την περασμένη Παρασκευή (20.12.2019) στο νοσοκομείο Εδουάρδος του Λονδίνου για να “τεθεί υπό παρακολούθηση και λάβει φροντίδα για προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας”, είχαν αναφέρει τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, κάνοντας λόγο για “προληπτικό μέτρο”.

Έκτοτε, δεν έχει δοθεί καμία διευκρίνιση για τη φύση των προβλημάτων υγείας του πρίγκιπα ούτε τη διάρκεια της νοσηλείας του λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, τα οποία η βασιλική οικογένεια περνάει παραδοσιακά στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ (δυτική Αγγλία).

Από την πλευρά της, η βασίλισσα δεν άλλαξε το πρόγραμμά της και μετέβη την Παρασκευή το πρωί από το Λονδίνο στο Σάντρινγκχαμ με τρένο.

Πηγή: newsit.gr