Μυστήριο η θανάσιμη πτώση της 22χρονης από ταράτσα – Τι λέει ο θείος της στο Live News

Live News

«Το κορίτσι είχε τις αισθήσεις της, έδωσε τα στοιχεία της. Απορούμε πως δεν ρώτησαν οι αστυνομικοί πώς βρέθηκε στο σημείο», λέει στο Live News.

Είναι η 22χρονη Μαρία… Το πανέμορφο κορίτσι, που μετά από 9 ημέρες μάχης να κρατηθεί στη ζωή, δεν τα κατάφερε… Τα τραύματα που υπέστη πέφτοντας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από αυτή την ταράτσα καταστήματος στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, αποδείχθηκαν μοιραία.
Η κοπέλα έπεσε από ύψος 8 μέτρων και κατέληξε πάνω σ’ αυτούς τους σωλήνες.

Η τελευταία φορά που μίλησε με τους συγγενείς της ήταν νωρίς το βράδυ της Παραμονής κι ύστερα, δεν απάντησε ποτέ ξανά το κινητό της…

Οι συγγενείς της κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Μιλούν για εγκληματική ενέργεια που πρέπει να διερευνηθεί. Αποκλείουν το ενδεχόμενο να βρέθηκε στο κενό προσπαθώντας να τραβήξει selfie με φόντο τα πυροτεχνήματα στην αλλαγή του χρόνου.

Την κοπέλα κατάφερε να την εντοπίσει γειτόνισσα που ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο.

Η 22χρονη, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ακόμα και όταν έφτασε στο νοσοκομείο, είχε τις αισθήσεις της.

Χθες, στο σημείο της τραγωδίας πραγματοποιήθηκε αυτοψία, παρουσία αστυνομικών, ιατροδικαστή και πραγματογνώμονα που όρισε η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς στη σορό δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης.

Άπαντες στην οικογένειά της περιμένουν απαντήσεις. Υπάρχει μια εκτίμηση ότι πήγε στην ταράτσα μαγαζιού για να δει τα πυροτεχνήματα.

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία είναι ότι η γειτόνισσα που την άκουσε να φωνάζει ανέφερε ότι φώναζε «παιδιά βοήθεια». Το σπίτι της είναι λιγότερο από 1 χλμ από το σημείο.

Ο θείος της κοπέλας, ο κ. Γκιούρας, ανέφερε: «δεν πάει κάπου το μυαλό μας, δεν μπορούμε να δείξουμε με το δάχτυλο. Το κορίτσι δεν είχε πολλές παρέες εδώ. Οι περισσότερες παρέες της ήταν στο κέντρο της πόλης. Το κορίτσι είχε τις αισθήσεις της, έδωσε τα στοιχεία της. Απορούμε πως δεν ρώτησαν οι αστυνομικοί πώς βρέθηκε στο σημείο».

Ο κ. Μπαμπανάρας, δικηγόρος της οικογένειας, από πλευράς της, τόνισε: «ζήτησα από τον αστυνομικό διευθυντή να εξεταστεί το κινητό, το οποίο βρέθηκε στο πάτωμα του προαύλιου χώρου. Σε ερώτηση μού αν υπήρχαν εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της μου απάντησε αρνητικά.

Προσπάθησα να βρω τον αριθμό PIN και παρατηρήσαμε ότι δεν υπήρχε προσπάθεια για σέλφι όπως ειπώθηκε αρχικά. Μόνη της δεν μπορεί να ήρθε στο σημείο…»