Μυστικό ραντεβού Νικολούλη – Mega!

Διαβάστε για την μυστική συνάντηση Νικολούλη - Mega.

Ο λόγος; Ο λόγος για την Αγγελική Νικολούλη. Η Αγγελική, λοιπόν, απ ΄ότι καταλαβαίνετε κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αποτελεί για τα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια, τον απόλυτο τηλεοπτικό μεταγραφικό στόχο. Τι κι αν εκείνη συνηθίζει να μένει για χρόνια πιστή στις τηλεοπτικές της συνεργασίες, αν και εφόσον είναι ευχαριστημένη ; Ποτέ οι μεταγραφικές σειρήνες δεν έχουν σταματήσει να ηχούν, όταν έρχεται η μεταγραφική περίοδος. Απλώς, εκείνη κλείνει τα αυτιά της.

Βλέπετε, είτε αρέσει σε κάποιους αυτό το στυλ της τηλεόρασης, είτε όχι, κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί, πως το «Φως στο τούνελ», είναι μία εκπομπή που καταφέρνει να τινάζει την μπάνκα της AGB στον αέρα και να σημειώνει κάθε Παρασκευή βράδυ, ένα απίστευτο γκραν-πρι στους πίνακες τηλεθέασης… Και όπως είναι φυσικό, αυτές οι εκπομπές όταν βγαίνουν στην τηλεοπτική αγορά γίνονται… ανάρπαστες !

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες, αυτή την εποχή που το Alter δοκιμάζεται σκληρά, πολύ σκληρά και που κανείς δεν μπορεί να ξέρει το ποια θα είναι τελικά η τηλεοπτική του τύχη, τα κανάλια πολιορκούν στενά την «Μις Μαρπλ» της ελληνικής τηλεόρασης, προκειμένου να την πείσουν και του χρόνου να την έχουν στο δυναμικό τους.
Η αποκλειστική πληροφόρηση που έχει το «T-Life», λέει πως η Αγγελική Νικολούλη δεν δέχεται μόνο στενή πολιορκία, αλλά πριν απο λίγες ημέρες προχώρησε και σε μυστικό ραντεβού. Ενα ραντεβού το οποίο έγινε με τους ανθρώπους του Mega ! Ναι, το Μεγάλο Κανάλι επιθυμεί να έχει του χρόνου στο δυναμικό του την Αγγελική, γι ΄αυτό και έχει μπει δυναμικά στην κούρσα της διεκδίκησής της.

Το ραντεβού αυτό μάλιστα, πήγε πολύ καλά, τόσο που η γνωστή δημοσιογράφος έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά, μήπως το επόμενο βήμα της πρέπει να γίνει όντως στο κανάλι της οδού Μεσογείων.

Βλέπετε, έτσι κι αλλιώς, ότι και να γίνει με το Alter, η Αγγελική Νικολούλη δεν έχει καμία τηλεοπτική δέσμευση ενόψει της νέας χρονιάς, από την στιγμή που πρώτον υπογράφει πάντα συμβόλαια μονοετούς διάρκειας και δεύτερον με όλα αυτά τα παρατράγουδα που έχουν σημειωθεί στο κανάλι του Περιστερίου, το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το Alter έχει… καταπατηθεί ποικιλοτρόπως ! Οπότε; Οπότε αν το θελήσει μπορεί να τραβήξει την άγκυρα που έχει ρίξει εδώ και χρόνια και να συνεχίσει για αλλού το τηλεοπτικό της ταξίδι.

Πάντως, το ότι η Αγγελική Νικολούλη είναι έτοιμη πια να ανοίξει τηλεοπτικά πανιά για αλλού, φαίνεται και μέσα από πρόσφατες δηλώσεις της. Δηλώσεις της, οι οποιές ούτε λίγο-ούτε πολύ, επιβεβαιώνουν τα όσα σας λέω τόση ώρα, για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά της. Η δημοσιογράφος είπε για το συμβόλαιό της με το Alter και για το εκεί αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί :

«…Θα μείνω στο κανάλι και θα το στηρίξω μέχρι τον Ιούνιο, οπότε λήγει και το συμβόλαιό μου-όχι γιατί είμαι υποχρεωμένη, μιας κι έχει ήδη καταπατηθεί, αλλά γιατί νιώθω πως έτσι πρέπει να κάνω» και συμπλήρωσε :

«…Σε μια απεργία δεν βάσταξα και είπα στα στελέχη: «Δεν βλέπατε πως θα πέσει έξω το καράβι; Πώς θα εκτροχιαστεί το κανάλι; Ακόμη και στην ευθεία οι οδηγοί της Φορμουλα αν τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ξέρουν πως ο δρόμος κάποια στιγμή θα τους πετάξει έξω. Εσείς δεν το βλέπατε;…»

Εν, αναμονή ,λοιπόν, τηλεοπτικών εξελίξεων…

Νάνσυ Νικολαΐδου