Μύκονος: Δολοφονία νεαρού γεμάτη μίσος – Στυγερό έγκλημα μετά από αιματηρή συμπλοκή

Μύκονος

Το θύμα είναι αλβανική καταγωγής, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη του εγκλήματος.

Σοκαρισμένη η Μύκονος από το έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου. Η δολοφονία του 27χρονου, οι προσαγωγές και οι πρώτες πληροφορίες…

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου το πρωί στη Μύκονο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία, καθώς ο άνδρας ήταν χτυπημένος με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ φαίνεται να συνεπλάκη με τον άγνωστο για την ώρα δράστη, ο οποίος του κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, έχουν γίνει 4 προσαγωγές, με τους αστυνομικούς να εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα θα έχουν καταφέρει να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Στο φονικό φέρονται να έχουν εμπλακεί 10 άτομα, με όλους να απομακρύνονται από την περιοχή του εγκλήματος πριν φτάσει η αστυνομία. Οι πληροφορίες που έρχονται από το νησί των Ανέμων, κάνουν λόγο για έναν άγριο καυγά ανάμεσα σε Αλβανούς που εργάζονταν στη Μύκονο.

Πηγή: newsit.gr