My Life: Το τροχαίο σου αλλάζει τη ζωή…

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά τον Κωνσταντίνο που έχασε το πόδι του σε ηλικία 19 ετών.

Τα τροχαία ατυχήματα έχουν μειωθεί στο σύνολό τους λόγω κρίσης και περιορισμένης χρήσης των αυτοκινήτων. Όμως, έχει αυξηθεί η βαρύτητα των τραυματισμών, ιδίως το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι, κυρίως νέοι, να φθάνουν στον ακρωτηριασμό.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 στην εκπομπή «My Life», που μεταδίδεται στις 17.30 από το MEGA, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά τον Κωνσταντίνο, που έχασε το πόδι του σε ηλικία 19 ετών μετά από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του.

Έβαλε πρόσθετο μέλος, αντιμετώπισε με αισιοδοξία της ζωή και σήμερα αγωνίζεται για τους παραολυμπιακούς αγώνες. Πέντε χρόνια μετά το ατύχημα, ο Κωνσταντίνος συναντά την τραγουδίστρια Πέννυ Σκάρου, που παρότι πέρυσι έχασε το πόδι της σε τροχαίο στην Πειραιώς, δεν το έβαλε κάτω και σήμερα ανεβαίνει στη σκηνή να τραγουδήσει με τεχνητό μέλος.

Δυο συγκλονιστικές ιστορίες, με δυο νικητές της ζωής, που δίνουν μάθημα επιβίωσης και μας πείθουν πως η ζωή μας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, ακόμη και μετά από ένα σοβαρό τροχαίο.

Στην ίδια εκπομπή μαθαίνουμε γιατί τα φρούτα του καλοκαιριού είναι σύμμαχοι της υγείας μας, σε ποιές ποσότητες πρέπει να τα καταναλώνουμε, για ποιούς είναι απαγορευτικά και πώς τα συντηρούμε.

Επίσης, δίνονται λύσεις για τις κρίσεις πανικού, για το “σωσίβιο”, δηλαδή το λίπος που συσσωρεύουν κυρίως οι άνδρες γύρω από τη μέση και μαθαίνουμε ποια είναι η νέα μόδα για ευεξία στα πάρκα της πόλης.

Η εκπομπή «My Life» έχει ως στόχο να φέρει στο επίκεντρο της προσοχής τις ζωές όλων μας και να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.