Music School και Μουρμούρα σάρωσαν την τηλεθέαση!

Επέλαση των δύο προγραμμάτων στην prime time ζώνη - Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Η μουσική ακαδημία του MEGA άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Τετάρτης για πρώτη φορά και υποδέχτηκε τους πρώτους μικρούς μαθητές της. Για το συγκεκριμένο talent show χύθηκαν τόνοι μελάνι το τελευταίο διάστημα και έγιναν αναρίθμητες δηλώσεις για το αν πρέπει ή όχι να βγαίνει στον αέρα μια εκπομπή στην οποία διαγωνίζονται παιδιά. Εμμέσως, πλην σαφώς, οι τηλεθεατές έδειξαν μέσα από τις μετρήσεις τηλεθέασης αν επιθυμούν να υπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση.

Με ποσοστό στο σύνολο 26,5% και στο δυναμικό κοινό 33,6%, το Music School ξεκίνησε την πορεία του στην prime time ζώνη του MEGA με το δεξί. Το talent show έφτασε σε τέταρτο μέχρι το 31,1% στο σύνολο, ενώ στο δυναμικό άγγιξε το 37,8%.

Απέναντι του βέβαια, είχε έναν από τους πλέον δυνατούς αντιπάλους της σεζόν, τη δημοφιλή σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Το σίριαλ κατάφερε να μείνει στην κορυφή με 30,1% στο σύνολο και 35,4% στο δυναμικό κοινό. 

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Μαζί, τα δύο προγράμματα, έριξαν επικίνδυνα τις… θερμοκρασίες στα υπόλοιπα κανάλια, τα οποία στην πλειοψηφία τους καθηλώθηκαν σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων