Music School: Η τηλεθέαση του μεγάλου τελικού!

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για το Dancing with the Stars;

Οι μικροί μαθητές του Music School ολοκλήρωσαν χτες τα μαθήματα τους και για τελευταία φορά μπροστά στους καθηγητές τους και την επιτροπή τραγούδησαν για το show του MEGA. Το έπαθλο μια υποτροφία στο Ωδείο Αθηνών, την οποία κέρδισε η μικρή Κατερίνα που στην πορεία της στο show του MEGA εντυπωσίασε συχνά το κοινό με τις φωνητικές της ικανότητες. Στο Dancing with the Stars μετά από μία εβδομάδα που δεν έφυγε κανείς, αυτή τη φορά ο Θάνος Πετρέλης ήταν εκείνος οπυ αποχώρησε από το show. Ποιο show κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού;

Οι μικροί τραγουδιστές κατάφεραν να ανεβάσουν την τηλεθέαση του MEGA στο 30% στο σύνολο, με τους χορούς στο DWTS να συγκεντρώνουν το 22,2%. Στον Alpha η ταινία Αρμαγεδδών συγκέντρωσε το 10,6% και η ελληνική ταινία «Ο Ρωμιός έχει φιλότιμο» στο STAR το 8,4%.

Στο δυναμικό κοινό 15 -44 οι μετρήσεις της Nielsen έδειξαν 26,3% για το Music School και 19,4% για το Dancing with the Stars, ενώ μεγάλο μέρος προτίμησε τη μυθοπλασία στον Alpha δίνοντας του 16,3%.

Ο τελικός της μουσικής ακαδημίας του MEGA στέφθηκε με επιτυχία και στις μετρήσεις της τηλεθέασης, ολοκληρώνοντας με υψηλή τηλεθέαση την ούτως η άλλως καλή του πορεία. Το κανάλι ικανοποιημένο άλλωστε από αυτή την πορεία, ήδη ψάχνει για τα επόμενα παιδιά που θα φοιτήσουν την επόμενη σεζόν στο Music School.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις της τηλεθέασης