«ΜΠΡΑΒΟ» από τα παλιά! Το MEGA προβάλει το περίφημο σώου της Ρούλας Κορομηλά από την Σύρο με τον Ρίκι Μάρτιν!

Ποιός δεν θυμάται το φαντασμαγορικό show της Ρούλας Κορομηλά ; Το ΜΕΓΚΑ αποφάσισε να μας θυμήσει ένα επεισόδιο-σταθμός στην ελληνική τηλεόραση, σε μια πανάκριβη παραγωγή στην Σύρο!

Η Ρούλα Κορομηλά μας καλωσορίζει για τρίτη συνεχή χρονιά από την πανέμορφη Σύρο! Ο κόσμος έχει συρρεύσει κατά χιλιάδες και το νησί φοράει τα καλά του σε μια βραδιά «Κάτω από τα αστέρια»!

Mε πολλές ζωντανές συνδέσεις από πολλά σημεία του νησιού, ξεκίνησε η εορταστική εκπομπή, με την Πόπη Χατζηδημητρίου, την Ισαβέλλα Βλασιάδου και τον Νίκο Νομικό, πάνω στο καμπαναριό!

Χρίστος Αντωνιάδης, Πέτρος Ίμβριος και Στέλλα Γεωργιάδου ξεκίνησαν με πολύ τραγούδι την εκπομπή, μαζί με την Ρούλα Κορομηλά!

Η μόδα δεν είχε τσιγκουνιές! 18 (!) μοντέλα κατέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου για να δείξουν τις δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών!  Κάλλι Τσιλίδου, Aννίτα Ναθαναήλ, Ρέα Τουτουντζή, Μαρίνα Τσιντικίδου και πολλές άλλες θεές του μόντελινγκ έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Ο Χάρης Ρώμας κατέβηκε τα σκαλιά τραγουδώντας και μετά μίλησε για…πεντοχίλιαρα, κάνοντάς μας να νοσταλγήσουμε την προ-ευρώ εποχή!

Δέκα ημέρες πριν το show παντρεύτηκαν -όπως αποκάλυψε η Ρούλα Κορομηλά- η Έφη Μουρίκη και ο  Βλαδίμηρος Κυριακίδης, οι οποίοι έκαναν σούπερ χορευτική εμφάνιση!

Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος και πολλοί άλλοι με το αποκορύφωμα της βραδιάς να κρύβει την εμφάνιση του παγκόσμιου σούπερ σταρ, Ρίκι Μάρτιν!

O Αντώνης Ρέμος μόλις είχε κάνει την πρώτη του επιτυχία με το «Κέρμα» και ο Λάμπης Λιβιεράτος τραγούδησε το «Να του πεις να την προσέχει»!

Διαβάστε ακόμα:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ρούλα – Τσαλίκης τραγουδούν Last Christmas!

ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Όταν ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδούσε στον Πρωινό Καφέ μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά