Μπουλέ: Θα συνεργαζόμουν με τη Σίσσυ

Δείτε τι είπε η Νάντια Μπουλε για το πρωινό του ΑΝΤ1 και για τον Χρήστο Φερεντίνο

«Δεν έχω μιλήσει με το κανάλι για τίποτε αλλό πέρα από το Total Black out….Αν ο ΑΝΤ1 μου πρότεινε να είμαι στο πρωινό, θα ήμουν» δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια στο Down Town και τον Αλέξανδρο Μωρέλλα

Total black out τελικά; Εκεί θα σε δούμε φέτος;

Ναι. Είναι μια εκπομπή που θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του ANT1 και θα ξεκινήσει μέσα στο Νοέμβριο. Νομίζωότι είναι μια πρόταση που έρχεται την κατάλληλη στιγμή, λόφω και της κατάστασης που  επικρατεί στην Ελλάδα, γιατί προσφέρει πολύ γέλιο.

Είδαμε κάποιες σκηνές στο Youtube από άλλες versions του εξωτερικού, προβληματίστηκα από κάποιες δοκιμασίες, στις οποιές εμπλέκονται φίδια,σκορπιοί κ.τ.λ…

Κάθε χώρα προσαρμόζεται στο κοινό της και στα δεδομένα της. Το βασικό κομμάτι στο Total black out είναι το γέλιο, που προκαλείατι μέσα από τις αντιδράσειςτου κάθε παίκτη. Οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους μπροστά σε «σκοτεινές» δοκιμασίες, αλλά πάντα το αποτέλεσμαθα είναι πολύ αστείο. Αυτή είναι η λογική. Για να μη παραπονούντια πάντως για τα όσα θα περάσουν οι παίκτες, θα κληθώ κι εγώ να μπω σε δοκιμασίες.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ακόμη δεν έχεις βρεί τι σου ταιριάζει τηλεοπτικά, γι΄αυτό και αλλάζεις concept εκπομπών.

Θεωρώ καταρχήν μεγάλη τύχη το κανάλι με το οποιό συνεργάζεσαι να σου δίνει την ευκαιρία να παρουσιάζεις διαφορετικά πράγματα. Είναι πολύ ωραίο για οποιοδήποτε επαγγελματία να δοκιμάζει νέα concept στη δουλειά του. Κι ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν πολλοί έμπειροι παρουσιαστές -γιατί εγώ δεν είμαι έμπειρη παρουσιάστρια- που έχουν δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Όπως ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ακριβως, όπως ο Χρήστος Φερεντίνος, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα για την τηλεοπτική του διαδρομή -χωρίς φυσικά να τίθεται θέμα σύγκρισης μου μαζί του. Μακάρι να φτάσω τα χρόνια που βρίσκεται εκείνος στην τηλεόραση. Απλά θεωρώ πως το να κάνεις διαφορετικά πράγματα δεν είναι κακό.

Θα ταίριαζες, πιστεύεις, με τη Σίσσυ Χρηστίδου ;


Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ τηλεοπτικά, αλλά γιατί όχι;

Θα μπορούσες να μοιραστείς έναν πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί της;

Και με τη Σίσσυ και με οποαδήποτε άλλη. Ξέρω πως υπάρχει μια στερεότυπη εικόνα προς τα έξω ότι, αν είναι να συνεργαστούν δυο γυναίκες στην ίδια εκπομπή, πιάνονται μαλλί με μαλλί, αλλά δεν είναι έτσι. Στο Elatte συνεργάστηκα με πολλές γυναίκες άψογα. Έχω έτσι και αλλιώς πολύ καλή σχέση με τις γυναίκες. Αλλά, σ΄το ξαναλέω, γενικά η χρονιά που έρχεται είναι πολύ δύσκολη για όλους. Και είμαστε και εμείς μέσα σ΄αυτό. 

Πως ήταν η εμπειρία του Elatte; Κλείνοντας είχατε υψηλή τηλεθέαση;

Συνολικά τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ καλά. Το κομμάτι της ενημέρωσης είναι κάτι με το οποίο δεν είχα προηγούμενη τηλεοπτική επαφή- γιατί δημοσιογραφία έχω τελειώσει στο πανεπιστήμιο, αλλά η δημοσιογράφος δεν γίνεσαι με ένα πτυχίο- και μου άρεσε πάρα πολύ. 

Διαβάστε ακόμη:

Πως αποχαιρέτησαν οι παρουσιαστές του » Elatte»

Ο ανιχνευτής ψεύδους «εκδικήθηκε» την Μπουλέ για το ψέμα που είπε στον αέρα!