Μπουλέ: «Στις εκπομπές που μου εμπιστεύτηκαν, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό!»

Διαβάστε όλα όσα είπε η Νάντια για το "Black out"

 Πως νιώθετε που επιστρέψατε στη βραδινή ζώνη, με ένα νέο παιχνίδι, έπειτα από μια σύντομη παραμονή στην  πρωινή ζώνη;

Έχω τον ενθουσιασμό του καινούργιου! Το καλοκαιρινό πρωινό ήταν για πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ολοκληρώθηκε, το καταευχαριστήθηκα και χαίρομαι  που επέστρεψα στην prime time ζώνη, με το » Black out!»! Είναι διαφορετικό το κοινό που παρακολουθεί το πρωί και το βράδυ, αλλά όλοι έχουμε ανάγκη να γελάσουμε, ειδικά αυτή την εποχή.

Νιώθετε «ασφάλεια» να αναλάβετε την παρουσιάση ενός προγράμματος που προβάλλεται και σε άλλες χώρες;

‘Οχι, γιατί δεν υπάρχει κανένας κανόνας σε αυτό. Σε τέτοιες εκπομπές, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο όλα τα μέρη τους. Από το πως επιλέγονται οι διαγωνιζόμενοι μέχρι το πως προσαρμόζεις την κάθε ιδέα στα ελληνικά δεδομένα. Είχα δει αντίστοιχα, ξένα επεισόδια «Black out» , είχα γελάσει πολύ και ένιωθα ότι θα περνούσε καλά το κοινό και στη χώρα μας. Είναι μια μεγάλη παραγωγή και δουλεύουμε πολλοί άνθρωποι για αυτό το project.

Σας λείπει το πρωινό;

Όχι, αν και η πρωινή ζώνη μου αρέσει. Ήταν πολύ γεμάτο το καλοκαίρι μoυ με το » Ellate», κι έτσι δεν μου λείπει το πρωινό.

Φοβηθήκατε τις κριτικές για το » Black out»;

Η κριτική είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Έχω αρχίσει να τη συνηθίζω, ακόμα και όταν είναι σκληρή. Αν τη φοβόμουν, θα έπρεπε να τα έχω παρατήσει από το » Top Chef». Νομίζω ότι, με τον καιρό, μπορώ να καταλάβω πότε μια κριτική κρύβει εμπάθεια και πότε είναι εποικοδομητική, για να βελτιωθώ. Άλλωστε, ο φόβος για το τι θα πουν οι άλλοι δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος στη ζωή.

Το » Top Chef» σχολιάστηκε πολύ. Νιώθατε ότι έπρεπε φέτος να επιστρέψετε πολύ δυναμικά στο prime time;

Δεν νιώθω ότι έχω να αποδείξω κάτι. Ίσα ίσα, αισθάνομαι τυχερή για τις εκπομπές που μου εμπιστεύτηκαν και έχω παρουσιάσει, γι ΄αυτό και προσπαθώ κάθε φορά να δίνω τον καλύτερο μου ευατό.

Περιμένατε ότι το επεισόδιο με τους celebrities θα είχε τέτοια αποδοχή από τον κόσμο; Θα γίνει και δεύτερο;

Είχα ζήσει το επεισόδιο στα γυρίσματα, το είχα δει αρκετές φορές στο μοντάζ και κάθε φορά γελούσα περισσότερο! Περίμενα ότι θα άρεσε στον κόσμο. Το κανάλι συζητά για κάποια ακόμη celebrity επεισόδια και έχουμε ήδη ιδέες για τα πρόσωπα και τις δοκιμασίες.

Θα αφήνατε την τηλεόραση  για να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τη μουσική;

Και να ήθελα, στην παρούσα φάση δεν θα μπορούσα να συντηρούμαι μόνο από το τραγούδι. Η τηλεόραση είναι η δουλειά μου και είμαι πολύ τυχερή που κάνω κάτι που αγαπώ. Η μουσική με κάνει και ισορροπώ. 

Πηγή: ΕΓΩ από την Τζοβάνα Βλαχάβα

Διαβάστε ακόμη:

Το αγόρι που έκλεψε τις εντυπώσεις

«Black Out»… στους άντρες του παιχνιδιού

Celebrities…. στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!