Μπέττυ Μαγγίρα: «Έκανα πάρα πολλά λάθη στην τηλεόραση αυτή τη χρονιά»

«Είχαμε προτείνει στον Alpha μία εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου μαζί με την Αλέκα, η οποία όμως...»

Η Μπέττυ Μαγγίρα μιλά για τη συμμετοχή της στο «Όλα Παίζουν» και τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και την εφημερίδα «Αγορά».

Τώρα που το «Όλα Παίζουν» έχει τελειώσει και το βλέπεις με περισσότερη ψυχραιμία, πιστεύεις ότι αν το παρουσιάζατε οι δυο σας με την Αλέκα θα είχε περισσότερη επιτυχία;

Είχαμε προτείνει στον Alpha μία εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου μαζί με την Αλέκα, η οποία όμως δεν είχε καμία σχέση με μια εκπομπή σχολιαστική όπως το «Όλα Παίζουν». Δεν μπορείς όμως να συγκρίνεις δύο προϊόντα με διαφορετικό περιεχόμενο και ώρα προβολής. Δεν ξέρουμε πως θα πήγαινε αν το παρουσιάζαμε οι δυο μας με την Αλέκα. Σίγουρα όμως αυτή η χρονιά στο «Όλα Παίζουν» ήταν μεγάλο σχολείο για μένα και έμαθα πάρα πολλά για την τηλεόραση.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε τι φάση είναι οι συζητήσεις σου με τον Alpha; Είσαι ανοιχτή σε προτάσεις κι από άλλα κανάλια;

Γιατί όχι; Δουλειά μου είναι αυτή, εννοείται. Σχετικά με τον Alpha, έχουμε κάνει μια πρώτη κουβέντα πριν κλείσει η σεζόν για το πώς το βλέπει το κανάλι και πως το βλέπω εγώ. Οι συζητήσεις μας όμως έχουν μείνει εκεί και δεν έχουμε ξαναμιλήσει έκτοτε.

Θεωρείς ότι ως Μπέττυ έχεις κάνει λάθη αυτή την τηλεοπτική χρονιά;

Ναι, έκανα πάρα πολλά λάθη στην τηλεόραση αυτή τη χρονιά. Αλλά είναι αλήθεια πως όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις από τα λάθη σου και εξελίσσεσαι.

Πέρα από την τηλεόραση έχεις κάποια άλλες επαγγελματικές σκέψεις για το μέλλον;

Έχω διάφορες ιδέες αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου. Και για ένα live show βραδινό και σχετικά με την μόδα, με την οποία στο μέλλον μπορεί να αποκτήσω και πιο επιχειρηματική σχέση. Το τελευταίο το έχω σκεφτεί, αλλά ίσως δεν ήρθε ακόμη η ώρα να το κάνω πράξη.