Μπέσυ Μάλφα: «Ο πιο σοβαρός τσακωμός με τον Γεράσιμο ήταν…»

«Αυτό περιλαμβάνει πολλή συζήτηση και ανάλυση.»

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και στην Ναταλία Αργυράκη για την καλοκαιρινή παράσταση «Χωρίζουμε λέμε» όπου πρωταγωνιστεί, τους αστείους τσακωμούς με τον σύζυγο της Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την απόφαση των δυο δίδυμων κοριτσιών τους να ακολουθήσουν το επάγγελμα των γονιών τους.

Εσείς δεν έχετε φτάσει ποτέ στο σημείο να πείτε χωρίζουμε;

Όχι. Ο πιο σοβαρός τσακωμός με τον Γεράσιμο ήταν γιατί δεν πέταξα τα σκουπίδια. Είμαι αφηρημένη και ξεχασιάρα, τι να κάνω; Και εγώ και εκείνος είμαστε ειρηνιστές και ισορροπημένοι. Στο έργο το ζευγάρι συνειδητοποιεί στο τέλος πως φοβήθηκαν να είναι ο εαυτός τους. Εμείς κάναμε μία συμφωνία να είμαστε ο εαυτός μας. Αυτό περιλαμβάνει πολλή συζήτηση και ανάλυση. Παρόλο που είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, ανταλλάσσουμε απόψεις και ψάχνουμε λύσεις. Τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας.

Η απίστευτη ομοιότητα της Μπέσυς Μάλφα με την κόρη της Νίκη

Πώς έχετε καταφέρει να κάνετε μεγάλες συζητήσεις οι οποίες συνήθως δεν πολυαρέσουν στους άντρες;

Η αλήθεια είναι πως ενώ αναλύω αφόρητα μιλάω σαν άντρας. Δεν συζητώ με τις ώρες. Λέω τις τελικές φράσεις που έχω να πω. Οπότε βάζω εγώ πέντε κουκιά μετρημένα, άλλα τρία ο Γεράσιμος και τα διαιρούμε δια δύο. Δεν χάνω χρόνο να αναλύσω τι εννοώ. Βρίσκω ακριβώς τη φράση που πρέπει να πω.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.