Μπέσσυ Μάλφα Είναι αστείο να μιλάμε για σόου μπιζ στην Ελλάδα

Διαβάστε τι λέει για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις ερωτικές σκηνές του ρόλου της.

Η Μπέσσυ Μάλφα Μιλά για την καινούρια της παράσταση, την σόου μπιζ αλλά και πώς διαχειρίζεται τις ερωτικές σκήνές με τον Στέλιο Μάινα στον ρόλο της, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» και την Ρενέ Σαραντινού.

-Τι έχουμε να δούμε αυτή τη φορά από σας στους «Πειρατές»;
«Μια μουσικοχορευτική κωμωδία, απρόβλεπτη, ανατρεπτική, που έχει γίνει με πολύ κέφι. Είμαστε από πέρυσι ομάδα με τους ηθοποιούς. Οι “Πειρατές” είναι πρόφαση για να σχολιάσουμε την κοινωνική πραγματικότητα. Στο LIDO οι ταμειακές μηχανές χτυπάνε άδειες κι επειδή η διευθύντρια απολύει κάποιον από αυτούς, κάνουν ανταρσία, μεταμορφώνουν σε πειρατικό καράβι το LIDO και ξεκινούν να βρουν το θησαυρό που θα σώσει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση. Επειδή είναι “λαμόγια” οι “Πειρατές”, όπως όλοι οι Έλληνες, κοιτάζει ο καθένας να αρπάξει το θησαυρό για την πάρτη του. Μέχρι να καταλήξουν ότι ο θησαυρός βρίσκεται στον Πειραιά, στο σπίτι τους».

– Τι θεωρείτε κακό στη σοουμπίζ;
«Την ίδια τη σοουμπίζ. Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό. Αν μπορώ να καταλάβω από τους Χολιγουντιανούς σταρ, έχει να κάνει με το πόσο αστέρι είσαι, πόσες ταινίες πουλάς και πόσα χρήματα φέρνεις στις εταιρείες. Το θεωρώ πολύ αστείο που συζητάμε για σοουμπίζ στην Ελλάδα. Είναι μικρές οι παραγωγές και το αγοραστικό κοινό. Υπάρχει κάτι, το οποίο εγώ θα ονόμαζα “κυνικό θέαμα”, το οποίο αφορά την προσωπική ζωή ανθρώπων που ούτε τους ξέρουμε ούτε μας ενδιαφέρουν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί πουλάνε. Η σοουμπίζ είναι κάτι πολύ μακρινό από την ελληνική πραγματικότητα».

– Τι γίνεται όταν για χάρη του ρόλου χρειάζεται να κάνετε ερωτική σκηνή με τον κουμπάρο σας, τον Στέλιο Μάινα;
«Είναι πολύ εύκολο αυτό. Εγώ είμαι υποχόνδρια και μικροβιοφοβική. Οι ερωτικές σκηνές δεν είναι το καλύτερό μου. Ως Μπέσυ είμαι περίεργη. Είναι πιο εύκολο να τις κάνεις με έναν άνθρωπο τον οποίο αγαπάς, συμπαθείς, ξέρεις ότι είναι και καθαρός, είναι φίλος, δεν θα σε παρεξηγήσει και δεν θα γίνει κάποιο λάθος. Το χειρότερο που θα σου συμβεί είναι να σε πιάσουν τα γέλια».