Μπεκατώρου στο Zappit: Eίμαστε σε καλό δρόμο με το Mega για το Master Chef Junior

Διαβάστε: Τι δήλωσε η παρουσιάστρια στο zappIT για τη συμμετοχή της στο reality μαγειρικής για ανηλίκους

«Είμαστε σε μια φάση που συζητάμε και πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Το πρώτο ραντεβού πραγματοποιήθηκε πριν από 15 – 20 μέρες και περιμένω να με ειδοποιήσουν», δήλωσε στο zappIT πριν από λίγο, η οικοδέσποινα του πρωινού προγράμματος του ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Μάλιστα, όπως μας είπε, αν τελικά κλείσει με το MEGA θέλει να συνεχίσει και το πρωινό που κάνει στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη, αν και «το θέμα δεν τέθηκε στην πρώτη συζήτηση με το MEGA».

Όσο για το project του Master Chef με τους λιλιπούτειους μάγειρες, η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη: «Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω πάρα πολύ καλή σχέση με τα παιδιά».

Πάντως τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκαν και πάλι τα ονόματα της Δούκισσας Νομικού και της Κάτιας Ζυγούλη, αλλά και το όνομα της Κατερίνας Λέχου, η οποία όμως, σκοπεύει για τα επόμενα δύο χρόνια να ξεκουραστεί από την τηλεόραση.

Στο Master Chef Junior έχουν ήδη συμφωνήσει οι τρεις κριτές Γιάννης Λουκάκος, Λευτέρης Λαζάρου και Δημήτρης Σκαρμούτσος, με τον τελευταίο να έχει και προϋπηρεσία στο concept, καθώς είχε παρουσιάσει μαγειρική εκπομπή με παιδιά στο ψηφιακό κανάλι Prisma Plus της Δημόσιας Τηλεόρασης.