Μπαρμπαρίγου, Πετρετζίκης, Συνατσάκη – Θα συνυπάρξουν στην ίδια εκπομπή;

Διαβάστε: Συνεργασίες έκπληξη ετοιμάζουν Σκορδά - Λιάγκας

Πολύ λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για το ποιος θα μπει στην κουζίνα του «Πρωινού mou». Επικρατέστεροι ήταν ο master chef, Άκης Πετρετζίκης και η γνωστή από τη συνεργασία της με την Ελένη και τους Καραμεροχαριτάτους, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Από ότι φαίνεται, η λύση βρέθηκε και οι δύο μάγειρες θα συνεργαστούν!

Με την Αργυρώ το ζεύγος του MEGA διατηρεί φιλικές σχέσεις. Από την άλλη, τη μαγείρισσα πολιορκούσε όλο αυτό το διάστημα και η Ελένη Μενεγάκη. Τελικά, όπως γράφει η Espresso, φαγητά από τα χεράκια της Αργυρώς θα δοκιμάσουν οι εργαζόμενοι της οδού Μεσογείων. Η Μπαρμπαρίγου σε ρόλο guest θα εναλλάσσεται στην κουζίνα του «Πρωινού mou» με τον Πετρετζίκη, ο οποίος πέρυσι τα πήγε πολύ καλά. Δύο φορές με τρεις φορές την εβδομάδα θα προτείνει τα πιάτα της η Αργυρώ. Όσον αφορά στον Βασίλη Καλλίδη, ίσως τον δούμε πίσω από τον πάγκο της κουζίνας της Ελένης Μενεγάκη.

Το τρίτο πρόσωπο που φλερτάρει με το πρωινό του Mεγάλου Καναλιού είναι η Μαίρη Συνατσάκη. Μήλο της Έριδος ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και MEGA, αν δεν προχωρήσει στην παρουσίαση του «Master Chef 2», θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα την δούμε σε κάποια μόνιμη στήλη του «Πρωινού mou».

Το μεγάλο ζήτημα της εκπομπής, η θέση του αρχισυντάκτη, μάλλον οδεύει προς λύση. Η Αγγελική Γιαννακοπούλου, αρχισυντάκτρια του «Just the 2 of us», είναι πιθανό να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη. Στην παρέα επιστρέφει και η επεισοδιακή Σάσα Σταμάτη.