Μπάμπης Παπαδημητρίου για Βασίλη Κικίλια: «Δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε»

Μπάμπης Παπαδημητρίου

"Ήταν μια παραφορά της στιγμής που ξεκίνησε από μια παρεξήγηση" διευκρινίζει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Καλεσμένος του Γιώργου Χουδαλάκη και της Βούλας Κεχαγιά στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ» βρέθηκε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, το βράδυ της Πέμπτης, στο Attica Tv. Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να τοποθετηθεί για το πρόσφατο έντονο σκηνικό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τον Βασίλη Κικίλια σε στούντιο του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε. Όταν θα το σκεφτεί λίγο πιο ώριμα, μπορεί να κάνει ένα τηλέφωνο και βεβαίως και θα τα βρούμε διότι νομίζω ότι ήταν μια παραφορά της στιγμής που ξεκίνησε από μια παρεξήγηση για το τι έλεγα εγώ εκείνη τη στιγμή».

«Ούτε του απευθύνθηκα ούτε ποτέ θα του απευθυνόμουν και εν πάση περιπτώσει εμείς οι δημοσιογράφοι, το ξέρετε πολύ καλά, από ευκαιρίες αν θέλουμε να την πούμε σε έναν πολιτικό έχουμε πολλές. Άρα δεν θα το έκανα ποτέ με αυτόν τον τρόπο και δεν το εννοούσα με τον τρόπο που το κατάλαβε. Ας πούμε λοιπόν ότι ήταν μια παρεξήγηση, η οποία όμως αποκάλυψε μια πτυχή του χαρακτήρα του Βασίλη Κικίλια η οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστη σε μένα και από εκεί και πέρα είναι θέμα του Μητσοτάκη να το κρίνει, αυτός φτιάχνει την κυβέρνηση του».

Επίσης, με τη σειρά του, ο Τρύφων Αλεξιάδης υπογράμμισε πως «θέλω να δηλώσω την συμπαράσταση μου στην επίθεση που δέχθηκε ο κ. Παπαδημητρίου και να τονίσω την ανάγκη ο δημοσιογραφικός χώρος να συμπαρασταθεί σε ένα μέλος του όταν δέχεται μια τέτοια επίθεση. Και όχι αυτό να είναι επιλεκτικό».