Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεκινά η δίκη του πιλότου – Στο εδώλιο για τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έντεκα μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά, κάθεται στο εδώλιο.

Σήμερα το πρωί, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, αναβιώνει η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα καθίσει στο εδώλιο για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έντεκα μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά κάθεται στο εδώλιο για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της θανάτωσης ζώου και τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση που αφορούν στο «θέατρο» που έπαιζε επί 37 ημέρες ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας ότι είχε γίνει εισβολή των ληστών στο σπίτι οι οποίοι σκότωσαν τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο η δίκη υπάρχει περίπτωση να διακοπεί μετά από αίτημα του συνηγόρου του κατηγορουμένου ο οποίος θα πρέπει να παρίσταται σε άλλο δικαστήριο.

Στην ακροαματική διαδικασία έχουν κληθεί να καταθέσουν συνολικά 19 μάρτυρες ενώ και ο κατηγορούμενος αναμένεται να προτείνει στο δικαστήριο πέντε μάρτυρες υπεράσπισης, ανάμεσά τους έναν ιατροδικαστή και ένα ψυχίατρο, προκειμένου να καταδείξει ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία.