Μπαλατσινού: Η αγωνία μου για την Κυριακή είναι να είναι όλοι οι συμμετέχοντες σώοι και αβλαβείς!

Η Τζένη Μπαλατσινού μιλάει για όλα λιγο πριν την πρεμιέρα του Dancing on ice

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο περιοδικό » DOWN TOWN» στον Αλέξανδρο Μωρέλλα και την Κάλλια Kαστάνη για την τηλεοπτική  της συνύπαρξη της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την εμφάνιση της Παπαρίζου και την αναμενόμενη σύγκριση της με την Ζέτα Μακρυπούλια 

 Σε λίγες μέρες ξεκινάει το Dancing on ice. Έχεις πρόβαρει τις πρώτες σου ατάκες;

Πρέπει να λέω και ατάκες; Νόμιζα ότι πρέπει να δίνω μόνο πάσες στους κριτές! Εγω ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή, γιατί τότε θα «λιώσουν» όλοι οι πάγοι. Ελπίζω να «ζεστάνουμε» το κοινό και το show να είναι τόσο διασκεδαστικό όσο φαίνεται στις πρόβες.

Τι σε αγχώνει πιο πολύ στην παρουσιάση του Dancing – εκτός από το ότι το show προβάλλεται live;

Δεν με αγχώνει το ζωντανό, έχω όμως την  αγωνία της πρεμιέρας και την αγωνία που θα έχω κάθε Κυριακή: να είναι όλοι οι συμμετέχοντες σώοι και αβλαβείς! Είναι ένα ιδιαίτερο show, δεν έχει να κάνει με ανταγωνισμούς, οπότε αυτό με κάνει πιο χαλάρη και πιο άνετη.

Το ξέρεις βέβαια πως – λόγω και της ομοιότητας των δύο project Dancing With tte Stars και Dancing on Ice- τα media μοιραία θα σε συγκρίνουν με η Ζέτα Μακρυπούλια.

Λογική και αναμενόμενη η σύγκριση. Η Ζέτα για μένα είναι μια εξαιρετική παρουσιάστρια.Μου άρεσε πολύ και πιστεύω ότι έδινε πολλά στο Dancing With the Stars, με την ομορφιά της, τη λάμψη και το χιούμορ της. Εγώ ομως δεν σκοπεύω να ακουλουθήσω κάποιο πρότυπο. Δεν θα παρουσιάσω κάτι περισσότερο από αυτό που είμαι και θέλω να δώσω στο show το δικό μου στυλ.

Θα μπεις, λες, στον πειρασμό να συγκρίνεις τα δικά σου νούμερα τηλεθέασης με εκείνα του Dancing With the Stars;

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουμε μια θετική πορεία , γιατί ξέρω πόσοι άνθρωποι δουλεύουν γι΄ αυτό το show και τη σημασία του συγκεκριμένου προγράμματος για το σταθμό. Τα νούμερα όμως είναι ο δείκτης αξιολογήσης για τη διαφημιστική αγορά, δεν αφορούν ουσιαστικά το κοινό. Eάν  αρέσει το Dancing on Ice  στους τηλεθεατές και επιλέγουν να το παρακολουθούν κάθε Κυριακή, τότε εθα είμαι ευχαριστημένη, ανεξάρτητα από τις άλλες εκπομπές.

Ο κόσμος έχει περιέργεια να δει πως θα κολλήσει η χημεία σας μέσα στο Dancing οn Ice . Αν διαφωνήσετε έντονα σε κάτι, έχεις σκεφτεί πως θα το χειριστείς;

Η χημεία μας έχει κολλήσει στη ζωή, δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι στο show. Επειδή όμωε είμαστε αρκετά διαφορετικοί χαρακτήρες και διαφωνούμε συχνά, βρίσκω πιθανό και στο Dancing να μας συμβεί. Το διακύβευμα όμως είναι τέτοιο, που υπαγορεύει το χιούμορ ως μόνη μέθοδο χειρισμού.!

Για αρκετούς η συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου στο show ήταν έκπληξη. Για σένα;

Για μένα ήταν μια πολύ θετική εξέλιξη. Την Έλενα τη θαυμάζω και τη συμπαθώ πολύ και χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστούμε. Πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον και για το κοινό να τη δει σε ένα νέο ρόλο.

Εσύ θα φορέσεις παγοπέδιλα;

Βεβαίως! Που αλλού θα βρώ καλύτερη ευκαιρία;

Διαβάστε ακόμη..

H φωτογράφιση του DANCING ON ICE!

Το «Dancing», και το μεγάλο πρόβλημα της Τζένης Μπαλατσινού!

Θα φορεθεί πολύ το «Dancing on ice»! Δείτε το τρέιλερ!