Μπάγια Αντωνοπούλου – Νικήτας Κορωνάκης: Αποχαιρέτησαν το κοινό – «Ήταν πολύ καλύτερη φέτος η συνεργασία μαζί σου»

Αντωνοπούλου Κορωνάκης

Οι δύο παρουσιαστές δίνουν τη σκυτάλη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Το δικό του αντίο στο τηλεοπτικό κοινό του «Κοινωνία Ώρα MEGA» είπαν η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Νικήτας Κορωνάκης. Οι παρουσιαστές του Μεγάλου Καναλιού παρέδωσαν τη σκυτάλη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, που επιστρέφουν τη Δευτέρα 28/8 στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

«Ήρθε η ώρα. Εμείς κάπου εδώ θα σας αποχαιρετήσουμε. Ήμασταν ένα ολόκληρο καλοκαίρι στη δική σας παρέα, μέσα στα δικά σας σπίτια από νωρίς το πρωί. Βλέπαμε παρέα όλη την επικαιρότητα, κάναμε πολλά ταξίδια. Ελπίζω να περάσατε το ίδιο καλά όπως κι εμείς», ανέφερε αρχικά ο Νικήτας Κορωνάκης.

«Δεν ήταν όλες οι συνθήκες εύκολες, ούτε και όλες οι ειδήσεις ευχάριστες δυστυχώς. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την επικαιρότητα με τον πιο ψύχραιμο τρόπο», τόνισε από την πλευρά της η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τουλάχιστον η ομάδα της εκπομπής ήταν δεμένη και πραγματικά η συνεργασία μου μαζί σου ήταν πολύ καλύτερη από πρόπερσι και το ξέρεις», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος του MEGA στον συνάδελφό της.

«Πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε εσάς, που ήσασταν κοντά μας, που μας στηρίξατε, που μας δώσατε έτσι και μία ευχάριστη νότα στην εκπομπή με τα μηνύματά σας», ανέφερε στο τέλος η Μπάγια Αντωνοπούλου, με τον Νικήτα Κορωνάκη να κλείνει την εκπομπή προαναγγέλλοντας την επιστροφή των Χασαπόπουλου-Βούλγαρη από την ερχόμενη Δευτέρα στο MEGA.