Μουζουράκης, Ζουγανέλη και Κουρτίδου σε ένα μοναδικό… Amstel live!

Δείτε φωτογραφίες από τη ξεχωριστή αυτή μουσική συνάντηση!

Μια ακόμα ξεχωριστή μουσική συνάντηση στη σκηνή του Αmstel live ! Η Ελεονόρα Ζουγανέλη σε μια εμφάνιση διαφορετική, ερμηνεύει τραγούδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Ντουέτο και διασκευές που μόνο στο Αmstel live μπορείτε ν’ απολαύσετε!

Η τραγουδίστρια μιλάει για τις εμφανίσεις της, τα σχέδια της, και τραγουδούν με τον Πάνο Μουζουράκη μόνο για τους φίλους του Αmstel live! Οι Ιmam Βaildi σε μια από τις λίγες τηλεοπτικές εμφανίσεις τους δίνουν τον δικό τους ρυθμό ! Μαζί τους η Ρένα Μορφή και ο Μc Yinka ξεσηκώνουν το κοινό μετατρέποντας το αποψινό Αmstel live…σε πάρτι!

Οι ερμηνευτές μοιράζονται με τον Πάνο Mουζουράκη τον τρόπο που «βλέπουν» την μουσική και εξηγούν πως καταφέρνουν να συνδυάζουν διαφορετικά είδη μουσικής, πως «παντρεύουν» το σήμερα με το χθες, και πως τελικά, το αποτέλεσμα είναι τόσο επιτυχημένο.

Η Σοφία Κουρτίδου, μια νέα καλλιτέχνης, ανεβαίνει στην σκηνή παρουσιάζοντας το τραγούδι της μ’ ένα διαφορετικό τρόπο! Μουσική και τραγούδι χωρίς κανένα μουσικό όργανο και …μαθαίνει τον Πάνο Μουζουράκη να κάνει το ίδιο! Mία εκπληκτική εκπομπή με πολλή μουσική που φτιάχνει σε όλους την διάθεση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάνος Πυροβολάκης ερμηνεύει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο του τραγούδι

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου εκμυστηρεύεται ποιο πρόσωπο την παρακίνησε να γράψει μουσική

Το Amstel Live έρχεται με οικοδεσπότη τον Πάνο Μουζουράκη

Το «Amstel Live» μας αποχαιρετά με Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργο Σαμπάνη και Κόκκινα Χαλιά

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη σκηνή του «Αmstel Live» και σε μια εκρηκτική μουσική παράσταση!