Μουτσινάς για Κωστόπουλο: «Δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως λειτουργεί η τηλεόραση»

"Έχει μεγάλη εμπειρία ως εκδότης στα περιοδικά..."

Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε μια εφ ‘ολης της ύλης  συνέντευξη, στο περιοδικό ΟΚ και το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιό πρωινό δίδυμο προτιμάει, αυτό του  Κωστόπουλου – Τζένης ή τους Λιάγκα – Σκορδά απάντησε: «Μου αρέσουν ο Γιώργος και η Φαίη, αν και υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγουν, τις οποίες δε θα τις τοποθετούσα στις αγαπημένες μου. Αυτό που βλέπω στο mega φέτος μου αρέσει, αλλά δε πεθαίνω κιόλας. Αλλά και για τον Λιάγκα και τη Σκορδά δε πέθαινα την πρώτη χρονιά που ήταν στο Πρωινό. Χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα για να τους γνωρίσω και να τους συνηθίσω. Ο Πέτρος είναι ωραίος τύπος και μου αρέσει αλλά κάποιες φορές και αυτός ξεφεύγει».

Πρόσφατα ο Πέτρος Κωστόπουλος σου έστειλε ένα μήνυμα μέσα από το Πρωινόmou, λέγοντας ότι μάλλον εσύ χρειάζεσαι στήριξη και όχι εκείνος.Είχε προηγηθεί κάτι;

«Ναι αυτό είναι ένα παράδειγμα των στιγμών που προανέφερα όπου ξεφεύγει γιατί μπορεί να έχει μεγάλη εμπειρία ως εκδότης στα περιοδικά, αλλά δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως λειτουργεί η τηλεόραση. Και το λέω αυτό γιατί πριν από μένα έκανε κάτι παρόμοιο με τον Λιάγκα και πρόσφατα έστειλε ένα άλλο μήνυμα στη Θεοφανία Παπαθωμα. Κατά την άποψη μου, δεν απαντάμε από τη τηλεόραση σε κανέναν, ούτε επιλέγουμε να λύσουμε τις διαφορές μας μέσα από αυτό το Μέσο».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: «Στο ραντεβού μου με το MEGA μου έγινε η πρόταση να…»