Μουτάφη: «Είναι μαγκιά να δουλεύεις και όχι να κάθεσαι σπίτι σου να κρίνεις»

Δείτε τι είπε η Ελισάβετ Μουτάφη

Η  Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε ακόμα στο περιοδικό «ΟΚ» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τις δηλώσεις του Κλέωνα Γρηγοριάδη για τις ελληνικές σειρές…  

Ο Κλέων Γρηγοριάδης σε πρόσφατη συνεντευξή του, σχολίασε ότι » οι ελληνικές σειρές είναι τα ίδια σκ…με τις τούρκικες» και ότι οι σοβαροί άνθρωποι δεν θα τις έβλεπαν..

Ο καθένας έχει τη άποψη του. Αυτός ο κύριος μπορεί να έχει χρήματα από τον μπαμπά του ή να θεωρεί ότι οι δουλειές που έχει κάνει είναι ποιότητας, και τα λέει όλα αυτά. Κάτα τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο να υποτιμάς έτσι τη δουλειά άλλων ανθρώπων, πόσο μάλλον όταν το κάνεις δημόσια, όταν μάλιστα εσύ δεν έχεις κάνει και τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν. Ο καθένας έχει την γνώμη του.Εγώ, που έχω δουλέψει σε καθημερινή σειρά, θεωρώ πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό να μπορεί να δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε δύσκολες συνθήκες, όταν δηλαδή έχει πολύωρα γυρίσματα και μάλιστα με ελάχιστες πρόβες. Και θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερη μαγκιά να δουλεύεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, από το να κάθεσαι σπίτι σου να και να κρίνεις.  Αυτός ο κύριος φαίνεται ότι έχει θέμα με τις καθημερινές σειρές, γιατί αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει και στο παρελθόν. Πείτε του λοιπόν ότι εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αν εκείνος θεωρεί «σκ» τις ελληνικές σειρές, ας μην παίξει ποτέ. Ας παίξει σε εβδομαδιαίες 

Τι συμβαίνει με έσενα και τον Γιώργο Κιμούλη;

Είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης που θαυμάζω και εκτιμώ για το ταλέντο του, για όλα αυτά που έχει προσφέρει στην τέχνη και ελπίζω να μας δώσει περισσότερα.

Είστε ή δεν είστε μαζί;
Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να σχολιάσω κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαι καλά.

Ποια στοιχεία του βρίσκεις γοητευτικά:

Είναι πάρα πολλά. Καταρχήν, είναι η προσωπικότητα του, το μυαλό του, η πορεία του και όλα αυτά  που έχει προσφέρει στο θέατρο και σε προσωπικό επίπεδο η συμπεριφορά  του. Είναι ένας πολύ σημαντικός και ταυτόχρονα γλυκός, ευγενικός και δοτικός άνθρωπος. 

Διαβάστε ακόμη:

Κόκλας: Τα τούρκικα σαν παραγωγές… ούτε στον ύπνο μας!

Δραγούμη: Μου λείπουν τα ελληνικά σίριαλ

Δανδουλάκη: «Μια χαρά είναι τα τουρκικά σίριαλ»