«Μου πρότειναν να κάνω ένα σίριαλ στο Mega για πεντακόσια ευρώ»

Η celebrity κάνει λόγο για μισθούς πείνας...

Στον περιοδικό ΕΓΩ! και στον Πάνο Γιαννακόπουλο μίλησε η Γωγώ Φαρμάκη η οποία μίλησε για την ενασχόληση της με τη μόδα και πως η υποκριτική που σπούδασε πέρασε σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν…Γωγώ, σπούδασες υποκριτική;

Ναι. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική από τα δεκαέξι μου, στο Αγρίνιο. Έπειτα έδωσα εξετάσεις και πέρασα στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Έκανα λίγο τηλεόραση – συμμετείχα στη «Ζωή της άλλης» – και λίγο θέατρο. Παρακολούθησα στη συνέχεια σεμινάρια υποκριτικής στην Αμερική και τώρα γύρισα με το σκεπτικό να ξαναφύγω για Αμερική.

Κυνηγάς ακόμα την υποκριτική;
Τελευταία στιγμή λοξοδρόμησα και αποφάσισα να ασχοληθώ με τη μόδα και τις Kisterss. Και τα δύο μου αρέσουν πολύ, μόνο που το blog μου αποφέρει περισσότερα χρήματα. 

Είναι το οικονομικό βασικό κομμάτι για εσένα;
Πώς αλλιώς θα ζήσεις; Να είσαι μέσα στη μιζέρια; Μου πρότειναν να κάνω ένα σίριαλ στο Mega για πεντακόσια ευρώ. Δεν γίνεται να δουλεύεις όλη μέρα και να βγάζεις πεντακόσια ευρώ. Είναι θέμα επιβίωσης. Δεν είμαι τόσο ματαιόδοξη, ώστε να προτιμώ να παίξω στην τηλεόραση με μισθό πείνας από τη στιγμή που μπορώ να βγάλω περισσότερα χρήματα από άλλες δουλειές.