Μωρουδίστικες Προσφορές Caremarket! Πάνες Pampers Baby Dry μόνο 8,72€!

Δείτε όλες τις προσφορές του www.caremarket.gr.

Πάνες Pampers Baby Dry μόνο 8,72 Ευρώ (Αποκλειστικά στο Caremarket.gr)

Healthy Επιλογές για Υγιεινό Πρωινό:

Αποκλειστικά από την Caremarket:

SAN PELLEGRINO ΝΕΡΟ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ 750ML από 1,40 μόνο 0,98 Ευρώ

ΥΓΡΟ ΤΖΑΜΙΩΝ AZAX CRYSTAL CLEAN, – 35%

ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΑΛΟ SANEX 200ML από 3,45 μόνο 2,41 Ευρώ

ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ BIC 3 ΤΥΠΟΙ, – 45%

Οι Τηλεοπτικές Προσφορές

Αλλαντικά Κοπής -30%

Gouda/Edam Milky Valley – 5,99 Ευρώ/Κιλό

Λευκό Τυρί Βίγλα Ολύμπου – 3,99 Ευρώ/Κιλό

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CAREMARKET

Το εύχρηστο περιβάλλον σε βοηθάει να περιηγηθείς και να βρεις γρήγορα αυτό που ψάχνεις, φέρνοντας τους διαδρόμους του super market στον υπολογιστή σου.

Με περισσότερα προϊόντα από κάθε άλλο online super market, μοναδικό πάγκο αλλαντικών και τυριών και online κρεοπωλείο, παίρνεις αυτό που θέλεις, στην ποσότητα που θέλεις, σαν να ήσουν εκεί.
Στο caremarket.gr αγοράζεις όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες, παραλαμβάνεις κάθε μέρα στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού επιθυμείς (εκτός Κυριακής γιατί ξεκουραζόμαστε!).
Τρίτη έως και Παρασκευή παραλαμβάνεις αυθημερόν την παραγγελία σου αν παραγγείλεις μέχρι τις 11:00π.μ.

Με επίκεντρο την τεχνολογία και την τεχνογνωσία, ο βασικός μας στόχος είναι να φροντίσουμε τον καταναλωτή – από εκεί εμπνευστήκαμε και το όνομά μας- και θα το κάνουμε είτε οδηγώντας μέσα στο χιόνι για να παραδώσουμε τις παραγγελίες των Χριστουγέννων, ή κάνοντας καθημερινά βελτιώσεις για ακόμα πιο εύχρηστο περιβάλλον. Θέλουμε να careδίζεις σε χρόνο, και εννοείται να careδίζεις και σε χρήματα παρέχοντας ελκυστικές τιμές και καθημερινές προσφορές.

Προσπαθούμε και θα συνεχίζουμε καθημερινά να ψάχνουμε και να βρίσκουμε καινούργιους τρόπους να σε διευκολύνουμε, κάνοντας τις αγορές του super market βολικές, οικονομικές & ευχάριστες!
www.caremarket.gr: Η νέα συνήθεια στα ψώνια του super market! Κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, το μεγαλύτερο online super market στον υπολογιστή σου!