Μονομαχία για «Κούκλες» και «Ονειροπαγίδα» με θεατή τον «Αγρότη»

Οι «Κούκλες» τα έβαλαν με την «Ονειροπαγίδα» ενώ παραφυλούσε ο «Αγρότης» να επιτεθεί.

Η Ευγενία Μανωλίδου μαγείρευε με το «Master Chef» της όταν απέναντί της οι «Ράδιο Αρβύλα»… έψηναν τα θύματά τους και η παρέα του «Λες και το ‘ξερες» προσπαθούσαν να ψήσουν τις τηλεθεάσεις.

Και τελικά ήρθε το ραβασάκι της AGB και τους έβαλε όλους στη θέση τους.

Πάμε να δούμε λοιπόν σε ποια θέση κατέληξαν οι μαχητές του prime time.

 

Στη ζώνη 9 με 10 επικράτησε με άνεση η καθημερινή σειρά του MEGA. Η «Ζωή της άλλης» έφερε 39 στο γενικό σύνολο και 29,2 στο δυναμικό κοινό ενώ ο Σπύρος Σούλης δεν μπήκε τόσο… «Με το δεξί». Έχοντας στο πλευρό του την Έρρικα Πρεζεράκου να γκρεμίζει, ο παρουσιαστής κατάφερε να «χτίσει» 12,5 στο γενικό σύνολο και 15,4 στο δυναμικό κοινό. Ο «Big Brother» όμως, έμεινε πίσω του στο γενικό σύνολο με 11,6 αλλά τον πέρασε στο δυναμικό κοινό φέρνοντας 16,8 για τον ALPHA.

 

Επόμενη μάχη: 10 με 11. Οι «Κούκλες» του MEGA προηγήθηκαν από την «Ονειροπαγίδα» σημειώνοντας 21,3 στο γενικό σύνολο και 23,8 στο δυναμικό κοινό έναντι 19,4 και 18,7 αντίστοιχα που σημείωσε η σειρά του ΑΝΤ1. Πίσω τους βρέθηκε ο «Αγρότης» να… ψάχνει αλλά να μην βρίσκει αρκετούς τηλεθεατές. Έτσι η εκπομπή του ALPHA σημείωσε 11,3 στο γενικό σύνολο και 12,9 στο δυναμικό κοινό. 

 

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται την επόμενη ώρα, από τις 11 έως τις 12, καθώς κονταροχτυπιούνται ο «Master Chef» με τους «Ράδιο Αρβύλα». Η Ευγενία Μανωλίδου και οι κριτές έφεραν 29,1 στο γενικό σύνολο και 34,5 στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας αρκετά πίσω τον Αντώνη Κανάκη με την παρέα του που σημείωσαν 21,3 και 27,5, αντίστοιχα. Άσχημα μαντάτα έφερε πάλι το ραβασάκι της AGB για την παρέα στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA «Λες και το ‘ξερες» που σημείωσε 4,9 στο γενικό σύνολο και 4,2 στο δυναμικό κοινό.

Γρηγόρης Μελάς